Тема: Трактор Iveco не розганяється

Привіт всім, у мене біда з тракором Iveco Cursor 9, машина робоча, но якась стала не та. При газі турбіна не відгукується, потужність упала так, що по полю їду як на велику байді. Механік сказав актуатор вийшов з ладу, не керує вестгейтом. Де знайти актуатор для такого трактора? По місту мастери просять безумні гроші.

2

Re: Трактор Iveco не розганяється

Привіт, я сам мав точно таку проблему на Iveco, нервував що ось дохопить ремонт турбіни, дорого буде. Звернувся до RC Turbo, там мені допомогли швидко. актуатори для Iveco Cursor 9 вони мають, точний актуатор турбіни Iveco Agricultural Cursor 9, 2011+ у них є в наявності. Актуатори це ключова деталь, яка керує вестгейтом, запобігає перевантаженню турбіни, регулює тиск наддуву. Коли актуатор не працює, турбіна не може правильно управляти потоком газів. RC Turbo пропонує рішення від перевірених виробників, гарантують надійність. Ціни адекватні, нижче ніж по місту. Замовив, доставили швидко, встановив, трактор знову їде як треба, потужність повернулась. Рекомендую серйозно, не маєш сумніву.