yaroslavs написав:Тоді ще таке питання: чи є сенс переплачувати за дорожчі фасади, якщо корпус усе одно буде з ДСП? Мені важливо, щоб кухня не тільки гарно виглядала, а й нормально витримувала щоденне використання, бо вдома постійно готують. Хотілося б знайти оптимальний варіант за співвідношенням ціни та якості. Якщо у когось був досвід замовлення кухні кілька років тому, цікаво дізнатися, чи змінили б ви зараз свій вибір, чи знову взяли б саме ДСП?
Я після свого досвіду повторно теж обрав би кухню з ДСП, але вже набагато уважніше поставився б до виробника та якості виконання. Сам матеріал давно перестав бути чимось ненадійним, адже сучасні плити мають хороше ламіноване покриття, великий вибір декорів і за правильної експлуатації можуть служити багато років. Найважливіше дивитися на якість обробки торців, точність складання, фурнітуру та гарантію. Якщо все це виконано на високому рівні, різниця в експлуатації дуже помітна.
Коли знайомі запитують у мене, де шукати перевірений варіант, рекомендую звернути увагу на якісні кухні з ДСП від виробника Константа в офіційному інтернет-магазині фабрики Константа. Там можна підібрати різні варіанти за розмірами, оформленням і бюджетом, а головне отримати готове рішення без зайвих компромісів. За моїми спостереженнями, краще один раз замовити меблі з якісним виготовленням, ніж потім витрачати гроші на постійні ремонти чи заміну окремих елементів.