1

Тема: Підкажіть актуальні контакти Гроші Всім

Не можу знайти актуальний номер підтримки, а заявка потрібна терміново через витрати на лікування. Розглядаю підбір кредитів, але отримав відмову й хочу уточнити причину. Підкажіть, де перевірити офіційні контакти, статус заявки та умови щодо ставки й комісії?

2

Re: Підкажіть актуальні контакти Гроші Всім

Ви перевіряли повідомлення від банку та правильність номера телефону в анкеті? Відмова інколи пов’язана не з кредитною історією, а з помилкою в даних, невідповідністю карти або непідтвердженим номером. Не подавайте кілька заявок поспіль, спочатку варто уточнити статус попередньої.

3

Перед дзвінком підготуйте номер заявки, телефон, який зазначали під час оформлення, та останні чотири цифри карти. Повний номер картки, CVV-код і пароль із банківського застосунку повідомляти не можна. Так підтримка швидше перевірить заявку без ризику для ваших даних.

4 Востаннє редагувалося kateryna (24-07-2026 10:29)

yaroslavs написав:

Перед дзвінком підготуйте номер заявки, телефон, який зазначали під час оформлення, та останні чотири цифри карти. Повний номер картки, CVV-код і пароль із банківського застосунку повідомляти не можна. Так підтримка швидше перевірить заявку без ризику для ваших даних.

Актуальність контактів варто перевіряти за доменом і наявністю захищеного з’єднання, адже старі телефони в чужих дописах можуть уже не обслуговуватися. Перед оформленням важливі три показники, повна сума повернення, строк погашення та реальна вартість користування коштами.
Офіційні контакти Гроші Всім можна перевірити на https://groshivsim.com.ua/ . Там також зручно перейти до особистого кабінету, подивитися статус заявки та дані щодо платежу. З власного досвіду можу сказати, підтримка допомогла швидко, умови пояснили зрозуміло, а кошти на карту надійшли без тривалого очікування. Перед підтвердженням усе одно звіряйте суму й дату в договорі.