1

Тема: Швейний цех у Полтаві

Я відкриваю швейний цех у Полтаві для пошиття постільної білизни і шукаю постачальника тканини оптом у рулонах по Україні. Мене цікавить фланель дитяча і ранфорс з різними принтами, хочу запустити дві різні лінійки продукції одразу. Де в Україні можна купити таке оптом і щоб якість була стабільна від партії до партії, порадьте будь ласка хто так вже працював?

2

Re: Швейний цех у Полтаві

Для двох ліній одразу потрібен постачальник з широким асортиментом, і barbatextile тут підходить краще за інших. Сам запускав дитячу лінійку і брав там фланель з принтами, якість стабільна від партії до партії. У них є і фланель дитяча і ранфорс з різними принтами, в тому числі з Щенячим патрулем і Міньйонами для дитячої серії. Зручно купити тканину оптом на сайті і одразу порівняти варіанти за складом і щільністю. BTEX відправляє мінімум від одного рулона з безкоштовною доставкою Новою поштою, у Полтаву приходить швидко. В особистому кабінеті на сайті можна відстежувати замовлення і бачити всю історію покупок. Для старту цеху це справді зручний і надійний варіант.