kateryna написав:Причина тут не зводиться до одного показника. Під час нагрівання ароматичні компоненти та підсолоджувачі поводяться неоднаково, а співвідношення PG/VG визначає в’язкість суміші й характер її подачі до нагрівального елемента. Додаткову роль відіграють температура спіралі, будова випарної камери та інтенсивність використання, тому два продукти з однаковою концентрацією нікотину здатні по-різному працювати в тому самому пристрої.
Я б орієнтувався не на красиву назву смаку, а на кілька практичних ознак. Для компактного POD спочатку звірив би рекомендоване виробником співвідношення PG/VG, потім подивився на склад і не гнався за максимально солодкими профілями, якщо важливо довше зберегти нормальну роботу випарника.
Також не варто доводити резервуар до майже сухого стану або постійно перегрівати його частими затяжками це теж може скорочувати ресурс.
Якщо після заправки вміст швидко темніє, виникає сторонній присмак чи помітно погіршується подача, я б не продовжував використовувати таке поєднання. Коли сам розбирався в асортименті обрав для себе рідину LUCKY Salt 30 мл купити в Україні можна на CoolSnus, там вона представлена серед рідин для POD-систем, але для себе я все одно звіряв би характеристики конкретного варіанта з параметрами власного картриджа, а не покладався лише на загальний опис у каталозі.