1

Тема: Цікавить виконання будівельних робіт на комерційному об’єкті

Маю в планах будівництво комерційного приміщення і зараз якраз шукаю підрядника. Найбільше хвилює питання інженерії, бо тут недостатньо просто звести коробку — потрібно грамотно реалізувати електрику, вентиляцію, кондиціювання, опалення, водопостачання, а потім ще виконати внутрішні роботи. Чи є компанії, які можуть закрити всі ці напрямки комплексно, щоб не збирати окрему команду під кожен вид робіт?

2

Re: Цікавить виконання будівельних робіт на комерційному об’єкті

Так, я б у такій ситуації подивився на CCG Development. У них будівельний напрям охоплює не лише загальнобудівельні роботи, а й інженерну складову MEP, внутрішнє оздоблення та комплектацію об’єкта. На сайті також зазначено, що компанія працює з комерційними та промисловими об’єктами й контролює процеси на різних етапах реалізації. Мені здається, це важливий момент, коли проєкт має багато взаємопов’язаних систем. Якщо окремо шукати електриків, вентиляційників, оздоблювальників і постачальників, доведеться самостійно узгоджувати їхню роботу. А при комплексному підході простіше вибудувати послідовність робіт і контролювати результат. Тому CCG Development https://dev.ccg.ua/services/construction я б точно розглянув серед потенційних підрядників та запросив прорахунок саме під свій об’єкт.