Я б ще радив не обмежувати пошук моделями для початківців, якщо плануються регулярні тренування. Коли заняття проходять кілька разів на тиждень, різниця між простим килимком і якісною матою досить швидко стає помітною: руки менше з'їжджають, не потрібно постійно перериватися, щоб розправити покриття, та й самі вправи виконуються спокійніше. У каталозі інтернет-магазину Marjari Yoga я б дивився на професійні моделі серії Marjari Master, порівнюючи характеристики не лише за зовнішнім виглядом. Якщо потрібен конкретний запит, то мені б підійшов варіант антиковзний Килимок для Йоги купити, професійні мати для занять https://www.marjari-yogashop.com.ua/pro … ri-master/ — тут важливо одразу оцінити призначення, зчеплення, габарити та матеріал. Ще корисно врахувати, де саме проходитимуть тренування: на ламінаті, паркеті чи спеціальному покритті. Для домашньої практики я б також перевірив, наскільки легко килимок очищати після навантаження і чи не займає він півкімнати у складеному вигляді. У результаті краще брати модель під власний формат занять, а не просто орієнтуватися на популярність чи найнижчу ціну.