1

Тема: Чай для замовлення де обрати?

Хочу замовити чай додому, але коли відкрив каталог із різними видами, очі розбіглися. Звичайний чорний беру постійно, а тепер захотілося чогось іншого — улуну, пуеру, фруктового або трав’яного. Особливо люблю ароматні чаї, де є ягоди, цитрус чи спеції, але іноді хочеться просто міцного класичного напою без зайвих добавок. Де можна подивитися великий асортимент і взяти невеликі упаковки для проби?

2

Re: Чай для замовлення де обрати?

Я свій варіант зеленого чаю знайшов у FoodBoom https://foodboom.ua/chay/vid_chayu=zeleniy/ . Там стільки різного, що я спочатку теж завис над каталогом. Є класичний чорний, зелений, білий, червоний чай, пуери, улуни, ройбуш, матча і купа фруктово-трав’яних сумішей. Фудбум ще має ароматизовані варіанти, тому якщо любиш бергамот або фруктові добавки, є де розгулятися. Я, наприклад, брав Ерл Грей, потім спробував зелений із фруктовим ароматом і один улун — усі три зовсім різні. З фасуванням теж зручно, бо не обов’язково одразу брати великий пакет. Можна взяти 50 грамів, спробувати, а якщо припало до смаку — наступного разу вже замовити більше. Для мене це набагато практичніше, ніж купувати пачку наосліп і потім допивати її тільки тому, що шкода викинути.