1

Тема: Які вироби зі скла зараз найчастіше замовляють для дому?

Робимо ремонт у новій квартирі, прийшла черга до ванної та кухні. Думаю замість плитки на робочій зоні кухні поставити скляний фартух, а у ванній зробити мінімалістичну душову перегородку. Підкажіть з власного досвіду, наскільки це практично в реальному житті. Може ще якісь цікаві ідеї є, бо не знаю, що зараз взагалі актуально замовляти з такого матеріалу.

2

Re: Які вироби зі скла зараз найчастіше замовляють для дому?

Фартух на кухні виглядає круто, але готуйся регулярно його протирати від крапель жиру. У ванну однозначно раджу ставити розсувну перегородку. Тільки бери графітове або матове скло, бо на повністю прозорому буде видно кожну висохлу краплю води.
Ми ще замовляли велике дзеркало з підсвіткою та фацетом, дуже зручна річ для гоління. Також зараз часто ставлять розсувні скляні двері для зонування вітальні, щоб зберегти денне світло.

3

Дякую за пораду щодо графітового скла для душу, якраз думала над таким відтінком. Зонування нам поки не актуально, місця малувато. А от велике дзеркало у ванну точно будемо брати. Мене хвилює питання безпеки і якості самої фурнітури, особливо для душової кабіни. Там же постійна вологість, не хочеться, щоб петлі чи ролики поржавіли за рік. Можливо підкажеш перевірених майстрів, які роблять такі конструкції під індивідуальні розміри з нормальним загартованим склом та надійною фурнітурою.

4

Я замовляв усю комплектацію у квартиру через виробника WOW.SKLO де виготовляють різні вироби зі скла під індивідуальні заміри.
Головне правило при виборі душової (обов'язково звертай на це увагу) вимагати товщину полотна не менше восьми міліметрів. Тоді дверцята не будуть хитатися при відкриванні.
Щодо фурнітури обов'язково проси ставити з нержавійки, а не звичайний хромований силумін, який швидко облазить від миючих засобів.
Зробили все дуже акуратно, краї ідеально оброблені, фацет на дзеркалі рівненький. Майстри самі приїхали, все виміряли і змонтували за півдня без зайвого бруду.
Я залишився повністю задоволений якістю їхньої роботи та підходом до клієнта.

https://i.postimg.cc/3RWhTdhb/image.png