1

Тема: Де знайти оригінальну бейсболку на щодень

Привіт усім. Хочу підібрати якісну класичну бейсболку бренду 47 Brand або Jordan. Мені важливо, щоб головний убір тримав форму спереду, козирок був жорстким, а тканина не вигорала за пару місяців на сонці. Часто бачу підробки з кривими швами та ненадійними застібками. Порадьте торгові центри чи спортивні магазини, де представлені оригінальні аксесуари цих марок. Як правильно підібрати глибину посадки на голову, щоб кепка не тиснула у скронях.

2

Re: Де знайти оригінальну бейсболку на щодень

Оригінальні кепки 47 Brand і Jordan мають особливу геометрію козирка та щільну посадку купола, тому купувати їх навмання без примірки не варто. У кожного різна форма голови, і одна модель може тиснути у скронях, а інша сидіти ідеально. Я за фірмовими головними уборами ходжу виключно в магазин MEGASPORT. Там на полицях висить багато варіантів різних команд і відтінків, можна спокійно приміряти кілька штук перед дзеркалом і знайти свій комфортний варіант. Читав про MEGASPORT відгуки , де покупці відзначають гарантовану якість фірмових аксесуарів, і на ділі переконався в цьому сам. Бавовна дійсно міцна, вишивка об'ємна та рівна, регулятор ззаду металевий і не зісковзує. При розрахунку на касі консультанти швидко нараховують бонуси за програмою лояльності, які діють цілий рік, а графік роботи магазину дуже зручний для покупок після роботи.