Тема: Якою косметикою користуєтесь?
Якою косметикою користуєтесь? Чи завжди читаєте склад на етикетці? Хочу запитати поради, що можна купити для сухої шкіри. В магазині що не куплю, ефект максимум на день, а потім шкіра навіть не реагує.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Покупка техники » Якою косметикою користуєтесь?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Якою косметикою користуєтесь? Чи завжди читаєте склад на етикетці? Хочу запитати поради, що можна купити для сухої шкіри. В магазині що не куплю, ефект максимум на день, а потім шкіра навіть не реагує.
Шукати крем лише за гарною баночкою марно, краще одразу дивитися на склад і уникати засобів із мінеральними оливами та спиртом, бо вони ще сильніше сушать шкіру. Найкраще шукати засоби з натуральними оліями, сечовиною або гіалуроновою кислотою, які утримують вологу всередині протягом усього дня. Підібрати такі безпечні засоби можна на сайті https://lev-organic.com/ де продається натуральна косметика українського виробництва з хорошими м'якими складами. Хороший зволожувальний крем має бути досить густим, але при цьому швидко вбиратися і не залишати липкої плівки на обличчі. Також обов’язково замініть звичайну пінку для вмивання на м'яке молочко або гідрофільну олію, щоб додатково не травмувати шкіру під час очищення.
Я раніше купувала косметику навмання, але потім зрозуміла, що для сухої шкіри так краще не робити. Зараз завжди дивлюся склад і звертаю увагу на зволожувальні та відновлювальні компоненти. Мені подобаються професійні засоби, бо вони зазвичай мають більш конкретне призначення, а не просто обіцяють універсальний ефект. Останнім часом косметику для догляду я підбираю в магазині OriginalBeauty https://originalbeauty.com.ua/ - там є чимало варіантів для різних потреб шкіри. Я б радила шукати не просто дуже жирний крем, а комплексний догляд із сироваткою та засобом для відновлення захисного бар’єра. Ще важливо дати новому засобу трохи часу, адже за один день оцінити його дію досить складно. Мені такий підхід допоміг нарешті підібрати догляд, після якого шкіра не просить крем ще через кілька годин.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Покупка техники » Якою косметикою користуєтесь?