1

Тема: Хочу замовити архітектурний дизайн для комерційного об’єкта

Хочу замовити архітектурний дизайн для комерційного об’єкта, але не зовсім розумію, наскільки важливо, щоб дизайнери одразу враховували не тільки зовнішній вигляд, а й функціональне зонування, інженерію та подальше будівництво. Хочеться отримати цілісний проєкт, а не просто красиві картинки. Хто працював із такими послугами та може порадити, до кого звернутися?

2

Re: Хочу замовити архітектурний дизайн для комерційного об’єкта

Я б подивився на послуги архітектурного дизайну від CCG Development. У них підхід досить комплексний: передбачене функціональне зонування, розробка архітектурної концепції, генерального плану, екстер’єру та інтер’єру, а також опрацювання інженерної концепції. Окремо займаються дизайн-проєктом інтер’єрів і візуалізаціями, щоб ще до початку робіт можна було оцінити майбутній вигляд простору. Мені подобається саме такий формат, коли дизайн не існує окремо від технічної частини майбутнього об’єкта. Для бізнесу це важливо, адже приміщення має бути не тільки привабливим, а й функціональним та зручним для подальшої експлуатації. Тому CCG Development я б точно додав до списку компаній для порівняння.