1

Тема: Де купити фільтри та сепаратори TG Filter?

Підкажіть, де зараз можна купити фільтри та сепаратори TG Filter для компресорного обладнання? Потрібен саме нормальний варіант із відповідністю конкретній моделі компресора, бо універсальні аналоги брати навмання не хочу. Цікавлять повітряні та масляні фільтри, а також сепаратор. Можливо, хтось уже замовляв такі комплектуючі в Україні та може підказати, як краще шукати потрібну позицію за кодом або параметрами обладнання.

2

Re: Де купити фільтри та сепаратори TG Filter?

Я зазвичай спочатку дивлюся маркування старого елемента і записую його точний код, а вже потім шукаю постачальника. За назвою компресора іноді теж знаходять потрібну позицію, але краще звіряти різьбу, розміри, тип виконання та призначення. Для сепаратора особливо важливо не помилитися з модифікацією, бо зовні схожі деталі можуть мати різні характеристики. Ще варто одразу уточнити наявність і термін поставки.

3

Зрозумів, тоді спочатку перевірю код зі старого фільтра та порівняю його з документацією на компресор. У мене обладнання працює досить інтенсивно, тому хотілося б знайти постачальника, який може підібрати не тільки один елемент, а одразу комплект для обслуговування. Також важливо, щоб можна було нормально перевірити сумісність до оформлення замовлення, а не отримати деталь, яка формально підходить за назвою, але не стає на обладнання.

4

yaroslavs написав:

Зрозумів, тоді спочатку перевірю код зі старого фільтра та порівняю його з документацією на компресор. У мене обладнання працює досить інтенсивно, тому хотілося б знайти постачальника, який може підібрати не тільки один елемент, а одразу комплект для обслуговування. Також важливо, щоб можна було нормально перевірити сумісність до оформлення замовлення, а не отримати деталь, яка формально підходить за назвою, але не стає на обладнання.

Я б ще подивився в українських постачальників промислових фільтрів, де є можливість підібрати елемент за кодом або технічними параметрами. Наприклад, можна звернутися в Ультрафільтр і запитати щодо потрібної позиції та сумісності з вашим компресором. У них можна купити різні фільтраційні елементи для промислового обладнання, тому є сенс одразу надіслати код старого фільтра, модель компресора та його характеристики.

Фахівці зможуть перевірити потрібне виконання і сказати, що саме є в наявності або що можна замовити. Я б саме так і робив, щоб не вибирати навмання. У запиті можна прямо вказати, що потрібні TG Filter фільтри та сепаратори https://ultrafilter.com.ua/catalog/tg-f … eparatory/ і додати номери деталей. Так набагато простіше отримати точну відповідь щодо сумісності, ціни та строків поставки.
https://i.postimg.cc/VNL9pbGG/999.png