yaroslavs написав:Зрозумів, тоді спочатку перевірю код зі старого фільтра та порівняю його з документацією на компресор. У мене обладнання працює досить інтенсивно, тому хотілося б знайти постачальника, який може підібрати не тільки один елемент, а одразу комплект для обслуговування. Також важливо, щоб можна було нормально перевірити сумісність до оформлення замовлення, а не отримати деталь, яка формально підходить за назвою, але не стає на обладнання.
Я б ще подивився в українських постачальників промислових фільтрів, де є можливість підібрати елемент за кодом або технічними параметрами. Наприклад, можна звернутися в Ультрафільтр і запитати щодо потрібної позиції та сумісності з вашим компресором. У них можна купити різні фільтраційні елементи для промислового обладнання, тому є сенс одразу надіслати код старого фільтра, модель компресора та його характеристики.
Фахівці зможуть перевірити потрібне виконання і сказати, що саме є в наявності або що можна замовити. Я б саме так і робив, щоб не вибирати навмання. У запиті можна прямо вказати, що потрібні TG Filter фільтри та сепаратори https://ultrafilter.com.ua/catalog/tg-f … eparatory/ і додати номери деталей. Так набагато простіше отримати точну відповідь щодо сумісності, ціни та строків поставки.