1

Тема: Де знайти відгуки про адвоката Петра Череватого - є реальний досвід?

Шукаю тямущого юриста в Тернополі для врегулювання суперечки щодо майна, бо справа затягується. Знайомі радили Петра Череватого, але в мережі здебільшого бачу короткі подяки на п'ять зірок. Хочеться почути думку тих, хто реально мав із ним справу. Цікавить, як він веде себе після першого звернення, чи дійсно розбирає документи по суті, а не відбувається загальними фразами.

2

Re: Де знайти відгуки про адвоката Петра Череватого - є реальний досвід?

Я звертався до нього торік щодо спору по нерухомості. Перша консультація пройшла нормально, без зайвої води. Він одразу попросив надати копії договорів і чесно вказав на слабкі місця нашої позиції. Мені сподобалося, що він не давав порожніх обіцянок про швидку перемогу. Пояснив усе людською мовою, розписав покроковий план дій. Під час самої справи зв'язок тримали через месенджер, на дзвінки він завжди відповідав особисто.

3

Мене найбільше хвилює питання часу та моєї особистої участі в засіданнях. Через роботу я постійно у роз'їздах, тому фізично не зможу бути присутнім у залі суду. Чи береться він за ведення справ повністю під ключ, щоб не смикати клієнта через кожну дрібницю? І як у нього з фіксацією ціни? Чи прописується сума в договорі на старті, чи потім виникають додаткові рахунки за заяви? Підкажи, які саме папери варто підготувати на першу зустріч.

4

Під ключ працювати можна, для цього оформлюється ордер або довіреність, тому особиста присутність у суді не потрібна.
Щодо фінансів, обов'язково наполягай на детальному договорі про правничу допомогу. У ньому мають бути розмежовані гонорар і судові витрати (мито, експертизи чи пошта). Мені всю суму погодили на першій зустрічі, жодних несподіваних доплат потім не було. Перед візитом зроби копії договорів і виписок, а оригінали тримай удома.
Випиши хронологію подій із датами на окремий аркуш, це зекономить час розмови. Умови співпраці та практику адвокат Петро Череватий https://cherevatyi.com описує на сайті, глянь перед дзвінком. Головне, обирай того, хто тверезо оцінює ризики, а не обіцяє стовідсоткову перемогу.
https://i.postimg.cc/XYJXCvdp/image.png