kateryna написав:Тобто краще одразу максимально детально описати ситуацію, а не просто сказати, що потрібен евакуатор? У мене якраз передні колеса після удару стоять трохи криво, тому не впевнений, що машину можна просто затягнути на платформу. І ще важливий момент аварія сталася ввечері, тому хотілося б розуміти, чи реально знайти машину без довгого очікування. Місце не за містом, але рух там досить жвавий.
Так, після ДТП краще одразу розповісти оператору все, що бачиш по машині. Особливо важливо сказати про заблоковані або пошкоджені колеса, неможливість завести авто, характер удару та умови під'їзду. Це дозволяє не втрачати час на заміну евакуатора, коли приїде невідповідна техніка. Я б ще попросив назвати не просто приблизний час, а конкретний орієнтир подачі. З того, що зараз пропонують служби в містах, можна зустріти як 15-30 хвилин при наявності вільного екіпажу, так і 40-60 хвилин, особливо у вечірній час або при великому навантаженні.
Якщо хочеш дізнатися, як швидко можуть подати евакуатор після ДТП https://tccenter.com.ua/evakuator/ я б ще звернувся в TCCENTER і одразу дав їм адресу, стан машини та маршрут. Вони займаються перевезенням авто після ДТП і несправних машин, а перед подачею уточнюють стан автомобіля та умови завантаження. Це зручніше, ніж чекати навмання і вже потім з'ясовувати, чи підходить машина для конкретного авто.