1

Тема: Механізована напівсуха стяжка підлоги в Дніпрі

А кого ви можете порадити для того аби зробили механізовану напівсуху стяжку підлоги в Дніпрі? Відразу хочу додати, що важлива саме локація, адже наше приміщення біля Дніпра, хоча проживати там є де, але чомусь не всі хочуть їхати саме за місто, тому і в цьому ще проблема. Ну і звичайно аби не дуже дорого було по оплаті потім.

2

Re: Механізована напівсуха стяжка підлоги в Дніпрі

Та мені здається, що якщо компанія нормальна, то їм без різниці де саме локація. Ну в них зазвичай є і транспорт, ну і не виникає проблеми з проживанням. Але перед тим як підписати договір потрібно буде уточнити всі деталі і вимоги, тоді точно все вийде як повинно буде, хоча зазвичай ця вся інформація є на сайті.

3

Ну так можна дати оголошення десь в місцевих групах і там будуть точно відгуки про тих, хто вам зможе допомогти. Ми так не один раз вже знаходили варіанти відносно будівельних робіт саме так, це найпростіше і найшвидше буде от так обирати спеціалістів.

4

Якщо ви ще не оприділилися відносно того що саме вам потрібно, то я думаю, що вам потрібна стяжка М200 https://avbeton.com.ua/services/floor-screed - це механізована напівсуха стяжка підлоги, яка вам прослужить не один десяток років, бо склад там ідеальний. Але не буду приховувати, що ще важливо, хто буде робити цю стяжку, наскільки я знаю, то саме компанія AV Beton пропонує послуги в Дніпрі і області, та і отримати консультацію в них можна онлайн чи по телефону, що дуже зручно.