Тема: Нова чи стара тачка в оренду — що краще брати
Думаю над орендою на місяць, і не можу визначитись — брати щось новіше чи старий перевірений варіант дешевше. У кого який досвід, нові авто часто ламаються чи навпаки менше проблем з ними?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Нова чи стара тачка в оренду — що краще брати
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Думаю над орендою на місяць, і не можу визначитись — брати щось новіше чи старий перевірений варіант дешевше. У кого який досвід, нові авто часто ламаються чи навпаки менше проблем з ними?
Моє власне авто несподівано опинилося на тривалому ремонті саме в той момент, коли транспорт був потрібен щодня для розвезення дітей та робочих зустрічей. Порада колеги звернутися до оренди автомобілів https://rental.ua/ua RENTAL стала для мене справжнім рятувальним колом, бо прокат виявився значно вигіднішим та зручнішим, ніж постійний виклик таксі. Мене вразило, що це велика національна прокатна компанія з величезним вибором, де в наявності понад 250 машин від практичних економмоделей до розкішного преміумсегмента, кросоверів і седанів. Обслуговування на найвищому рівні: швидке оформлення, і я вже рухався у власних справах на охайному, сяючому чистотою автомобілі з повним баком. Надзвичайно зручно, що у них діє цілодобова підтримка, яка відповість на будь-яке запитання в будь-який час доби. Також я дізнався про їхню послугу оренди з подальшим викупом, що є чудовою альтернативою кредиту, а можливість виїзду за кордон та спеціальні тарифи з безлімітним пробігом роблять цей сервіс абсолютним лідером на ринку.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Нова чи стара тачка в оренду — що краще брати