Розумію! Ми теж з цим питанням зіштовхнулися, ооблаштування заміського будинку - це завжди купа дрібних рішень, і меблі для двору здавалися мені не найважливішим пунктом у списку витрат. Вирішив спочатку купити найпростіший варіант, аби просто закрити питання, але вже за перший сезон зрозумів, що зекономлені гроші обернулися розчаруванням,бо каркас розхитався, а фарба облущилася буквально за кілька місяців. Другого разу підійшов до питання серйозніше, почитав відгуки, порівняв кілька перевірених магазинів і зупинився на компанії з багаторічним досвідом, тут https://kreslorotang.com.ua/ подивіться і ви садові меблі, мені запропонували алюмінієвий каркас із порошковим фарбуванням, який не іржавіє і не потребує особливого догляду навіть узимку під навісом. Приємно здивувала й увага до деталей, від регулювання висоти столу до можливості підібрати тканину подушок під колір фасаду будинку. Відтоді меблі простояли вже два повні сезони без жодних ознак зносу, і це значно більше, ніж я очікував спочатку. Тепер завжди кажу, що краще один раз заплатити нормальну ціну перевіреному продавцю, ніж двічі купувати дешевий непотріб.