1 Востаннє редагувалося ruzik (26-12-2021 10:26)

Тема: Бiзнес та його розвиток

У мене свій бізнес, поки що розвиваю його, але хотілося б вийти в майбутньому на високий рівень. Які є програми для автоматизації роботи та в цілому допомоги для малого бізнесу?

2

Re: Бiзнес та його розвиток

Ви мене не зрозуміли, я ще нічого не застосовував, тільки планую і питаю, що може бути ефективним і покращити роботу, а що краще обійти стороною зовсім, щоб не викинути гроші на вітер.

3

Re: Бiзнес та його розвиток

Я вам могу сказать что сейчас не обязательно корочку иметь чтобы деньги зарабатывать. Посмотрите на трейдеров в сети, они занимаются этим и без специального образования. Я и сам немного думаю над этим, вот сейчас мне стало интересно почитать про fxpro отзывы https://ratingfx.ru/fxpro-otzyvy/broker.html. Вроде хорошая контора для начала пути трейдера.

4

Re: Бiзнес та його розвиток

Добрый вечер, если у вас есть свой бизнес, свое производство то понимаете что огромные суммы уходят на коммунальные платежи. Но можно все изменить, в Украине работает рынок газа и электроэнергии, поэтому можно выбрать поставщика с самыми низкими ценами. От себя советую компанию ТЭК, у них сейчас самая низкая цена газа Житомирская область

5

Re: Бiзнес та його розвиток

мой друг попытался купить Cheap 2K MT, он сказал, что это очень помогло его игре, он сказал, что старые игроки в игре NBA 2K, я думаю, его слова заслуживают доверия.

6

Re: Бiзнес та його розвиток

Мы уже и создали свой бренд и продвигаем его. А точнее, создание бренда мы доверили сотрудникам крутого агентства Rocketmen и продвижение тоже. Результат классный и, что очень важно, быстрый.

7

Re: Бiзнес та його розвиток

Бізнес потрібно ефективно розвивати і підвищувати якість обслуговування

8

Re: Бiзнес та його розвиток

Для високої якості обслуговування ви можете обрати аутсорсингову компанію з підтримки клієнтів. Спеціалісти wow 24/7 допомагають компаніям підвищувати якість обслуговування своїх клієнтів за допомогою інноваційних інструментів та ефективної комунікаційної стратегії.

9

Re: Бiзнес та його розвиток

Дійсно, успішне розвиток бізнесу залежить від багатьох факторів, одним з найважливіших з яких є його присутність в Інтернеті. Створення сайту та його продвиження - це справжня наука, яка вимагає професійного підходу та знань. Якщо ви шукаєте компанію, яка допоможе вам розвивати свій бізнес в Інтернеті, то рекомендую звернутися до https://octopus.co.ua/.

10

Re: Бiзнес та його розвиток

останнім часом в плані бізнесу і заробітку все більше людей переходить в інтернет і воно не дивно адже в наш час особливо легко та просто вдається заробляти непогані гроші не виходячи навіть для цього із дому і вас Я також вже півроку тому почав займатися криптовалютою і вирішив купить trx tron за uah і тепер розумію тих хто завжди мені зрадив фільм займатися бо це легко і цікаво

11

Re: Бiзнес та його розвиток

Я сьогодні займаюсь бізнесом в інтернеті, це дуже сучасно та прибутково. Проте тут є свої нюанси та правила.  Для розвитку вашого бізнесу в інтернеті вам обов'язково знадобляться послуги інтернет маркетингу. І тут можу підказати агенцію АdSpace https://www.adspace-marketing.com/. Компанія не перший рік на ринку та пропонує для вас послуги з інтернет маркетингу "під ключ". Спеціалісти компанії допоможуть створити індивідуальну стратегію розвитку та підберуть оптимальну модель маркетингу для вашого сайту. Сама користуюсь їх послугами і результат їх роботи є.

12 Востаннє редагувалося kravecaleksandr (01-09-2023 09:33)

Re: Бiзнес та його розвиток

Привіт! Якщо ви бажаєте підняти ваш маленький бізнес на новий рівень, то я маю вам порадити. Програмне забезпечення від компанії https://sys2biz.com.ua/ru/product/prro/ - це відмінне рішення для вашого бізнесу. Я сам використовую їхнє програмне РРО, і можу вам підтвердити його ефективність. Це сучасний і зручний спосіб автоматизації касових операцій, і він працює набагато швидше та ефективніше, ніж традиційні касові апарати. До того ж, ви можете встановити це програмне забезпечення на будь-який гаджет, і вам не потрібно купувати дороге обладнання.