1

Тема: Доставка вантажу 200 до України з-за кордону

Всім привіт! У мене бувши на заробітках в Польщі загинув дядько, тепер його потрібно повернути до України для поховання. Порадьте надійну ритуальну службу, що таким займається. Буду дуже вдячний!

2

Re: Доставка вантажу 200 до України з-за кордону

Дуже співчуваю! Ситуація і правда не проста, потрібно таку задачу довірити справді надійній службі. Моя подруга так повертала із Польщі матір, з нею там стався нещасний випадок. Можу уточнити в неї, в яку службу вона зверталася.

3

Re: Доставка вантажу 200 до України з-за кордону

Я вже звертався в декілька ритуальних служб, але на жаль вони таким не займаються(Я буду дуже вдячний, якщо ти уточниш щодо ритуальної служби, послугами якої скористалася твоя подруга.

4

Re: Доставка вантажу 200 до України з-за кордону

В такому трагічному випадку коли потрібно перевезти вантаж 200 в Україну https://www.prjadko.kiev.ua/ua/blog/758 … svitu.html з Польщі, я рекомендую звернутися до ритуальної служби «ПП Прядко». Моя подруга використовувала їхні послуги для перевезення своєї матері, яка загинула в Польщі, і була вражена тим, як уважно до цего поставилась дана служба.

Крім того, компанія надає супровід, включаючи юридичну допомогу, що може бути корисним у подібних випадках. Зважаючи на це, ти можеш звернутися до «ПП Прядко» для отримання професійної допомоги з перевезення померлої рідної людини додому.

5

Re: Доставка вантажу 200 до України з-за кордону

При транспортировке габаритных предметов, оборудования, бытовок или строительных материалов, может понадобиться помощь погрузочно-разгрузочных механизмов. Мы https://ifence.com.ua/osnovnye-preimush … gruzchika/ предлагаем в аренду технику специального назначения, которая поможет перевезти, погрузить и выгрузить габаритные и тяжёлые грузы.