Тема: Знайти психолога онлайн
Всім привіт! Я думаю про те, щоб звернутися до психолога, але якщо чесно, я не хочу їхати на консультації. Чи зручно звертатися до психолога онлайн? Якщо маєте подібний досвід, поділіться ним, будь ласка.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Знайти психолога онлайн
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Всім привіт! Я думаю про те, щоб звернутися до психолога, але якщо чесно, я не хочу їхати на консультації. Чи зручно звертатися до психолога онлайн? Якщо маєте подібний досвід, поділіться ним, будь ласка.
Звичайно, віртуальні консультації з психологом дуже зручні. Вони можуть бути таким самим ефективним, як і зустрічі в офісі. Також це може бути дуже зручно для тих, хто має обмежені можливості для зустрічей з психологом в офісі.
Звичайно, віртуальні консультації з психологом дуже зручні. Вони можуть бути таким самим ефективним, як і зустрічі в офісі. Також це може бути дуже зручно для тих, хто має обмежені можливості для зустрічей з психологом в офісі.
Привіт! А де я можу знайти високо кваліфікованого психолога онлайн? Я не хочу попасти на шахрая. Краще б мати такий сервіс за рекомендацією…
Я розумію ваші страхи. Моя порада - звертатися до психолога онлайн на спеціалізованих сайтах. Наприклад, на сайті https://psychologyua.com ви зможете знайти професійних психологів з відповідною кваліфікацією та досвідом роботи. Також, важливо звернути увагу на відгуки попередніх клієнтів та рейтинг спеціалістів. Не забувайте, що ви маєте право відмовитися від послуг психолога, якщо він не відповідає вашим вимогам або ви не відчуваєте з ним комфорту.
Добрый день. Я вот тёплый пол всегда покупаю в этом магазине https://in-heat.kiev.ua/ua/ У них всегда очень много разных материалов в наличии. Вам тоже рекомендую поставить тёплый пол это очень удобно. Жене очень понравилось.
Мені доводилось отримувати психологічну допомогу в онлайн режимі. По рекомендації своєї подруги, я звернулась до психолога-психоаналітика Христини Рахубовської. Тому, якщо вам потрібен психолог онлайн українською тоді сміливо можете звернутись до неї. Вона спеціаліст в своїй справі, консультації конструктивні та цікаві.
Зараз багато людей потребують психологічної допомоги, як не крути .
Друзі, нажаль, сьогодні ми спостерігаємо велике зростання випадків психологічних проблем серед нашого населення. Стрес, робота, сімейні проблеми - все це залишає слід на нашому психоемоційному стані. Хочу порадити всім, хто відчуває потребу у підтримці, звернутися до центру психологічної допомоги "newleaf", тут є онлайн психіатр www.newleaf.com.ua/services/psihiatr-onlajn-ua/ за посиланням можете дізнатися деталі. Професіонали цього центру допоможуть вам зрозуміти і розв'язати ваші проблеми. Величезною перевагою є індивідуальний підхід до кожного клієнта та високий професіоналізм спеціалістів.
А я себе дуже самотньою людиною почуваю, тому також вирішила шукати вихід. Ось про психологію самотності https://pleso.me/ua/treatment/solitude читаю на pleso та хочу, щоб мені тут допоміг хороший психолог. На сайті треба для цього пройти тест та обрати спеціаліста, з яким буде комфортно працювати онлайн. До речі, час сеансу за потреби можна перенести. Це добре, бо ситуації бувають різні. Можливо не вийде в назначений час або просто не буде настрою спілкуватися.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Знайти психолога онлайн