Тема: Яку клавіатуру краще купити?
Привіт всім! У мене перестала працювати клавіатура, вірніше деякі кнопки, тому вирішила, що прийшов час купувати нову. Порадьте мені не надто дорогу, але зручну клавіатуру, та інтернет-магазин де її можна придбати.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Яку клавіатуру краще купити?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Привіт всім! У мене перестала працювати клавіатура, вірніше деякі кнопки, тому вирішила, що прийшов час купувати нову. Порадьте мені не надто дорогу, але зручну клавіатуру, та інтернет-магазин де її можна придбати.
На скільки я розумію, тобі потрібна клавіатура для повсякденних задач, тому підійде сама проста, без усіляких заморочок. Можу підказати магазин в якому ти точно знайдеш собі потрібну клавіатуру.
В ігри я не граю, тому дійсно мені потрібна сама звичайна клавіатура, щоб могти писати тексти, та користуватися соціальними мережами. Можливо ти мені порадиш конкретну модель клавіатури? Буду дуже вдячна!
Можу звичайно порадити, але обирати тобі. Дуже не погана клавіатура Keychron K6 Pro 68 Key QMK RGB Gateron G PRO Red Hot-Swap WL https://telemart.ua/ua/keyboards/filter/mechanical/ яку можна придбати в інтернет-магазині Telemart, там дуже багато аксесуарів для комп'ютера.
Її компактний розмір і зручна форма дозволяють з легкістю переносити її куди завгодно. Gateron G PRO Red перемикачі мають приємне відчуття під час натискання, а RGB-підсвітка створює красиву атмосферу під час роботи. Те, що клавіатура підтримує гарячу заміну ключів, є великим плюсом, оскільки це забезпечує більшу гнучкість і можливість налаштування під свої потреби. В цілому, Keychron K6 Pro - це високоякісна клавіатура зі всіма необхідними функціями для комфортної роботи.

Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Яку клавіатуру краще купити?