Тема: Смартфон на подарунок мамі
Доброго вечора! У мами через тиждень День народження, хочу подарувати їй смартфон, але не знаю який обрати. Порадьте не дуже дорогий, але якісний смартфон, та магазин в якому його можна придбати.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Смартфон на подарунок мамі
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Доброго вечора! У мами через тиждень День народження, хочу подарувати їй смартфон, але не знаю який обрати. Порадьте не дуже дорогий, але якісний смартфон, та магазин в якому його можна придбати.
Моя мама довгий час взагалі була проти смартфонів, звикла вона до кнопкового телефону. Але як тільки я їй купив смартфон, та навчив що як в ньому робити, маму від нього не відірвеш.
Моя мама не проти смартфонів, але також користується кнопковим телефоном, був у неї смартфон, але він зламався. Підкажи, який саме смартфон ти купував для мами, та залиш посилання на магазин де його придбав.
Купував смартфон TECNO POP 7 (BF6) 2/64GB Capri Blue https://zhuk.ua/smartfony/ для мами в інтернет-магазині Жжук і не можу бути більш задоволений покупкою! Цей смартфон має дивовижний дизайн відтінку Capri Blue, який привертає увагу.
Розмір екрана ідеальний для її потреб - не занадто великий і не занадто малий. Якість зображення на екрані вражає, кольори яскраві і чіткі. Оперативна пам'ять 2 ГБ та внутрішня пам'ять 64 ГБ забезпечують достатньо місця для зберігання всіх її важливих даних, фотографій і відео. Батарея тримає довго, що дуже зручно, особливо для активного використання. Камера має гарну якість зображення, і моя мама любить робити фото. Також, TECNO POP 7 (BF6) має швидку інтернет-з'єднання і підтримує всі необхідні функції, які вона використовує на щодень.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Смартфон на подарунок мамі