Тема: Служба доставки піци в Києві
Привіт всім! Я по роботі буду декілька днів в Києві. Там у мене живе подруга, хочу її до себе запросити, щоб посидіти поспілкуватися. Порадьте мені хорошу службу доставки піци у Києві.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Служба доставки піци в Києві
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Привіт всім! Я по роботі буду декілька днів в Києві. Там у мене живе подруга, хочу її до себе запросити, щоб посидіти поспілкуватися. Порадьте мені хорошу службу доставки піци у Києві.
В Києві чимало служб доставки піци, я користувався послугами декількох, і вже останнім часом замовляю тільки в одної. Якщо хочеш, можу підказати де замовляю піцу, а ти вже вирішуй підходить вона тобі, чи ні.
Я взагалі жодної служби доставки піци не знаю, тому буду рада будь-якій рекомендації. Ти мені залиш якщо не важко посилання на сайт служби доставки піци, а я ознайомлюсь з меню та цінами.
Можу сміливо тобі радити замовити піцу від Domino's Pizza https://dominos.ua/uk/kyiv/pizza/ в Києві. Вони мають широкий вибір смачних піц з різними начинками, включаючи класичні та оригінальні варіанти.
Служба доставки Domino's Pizza відома своєчасною доставкою та якістю їжі. Ти можеш замовити піцу безпосередньо на їхньому веб-сайті або за телефоном. Вибір піц дуже великий, не менше 30 різновидів. Також є можливість зібрати піцу на свій смак.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Служба доставки піци в Києві