1 Востаннє редагувалося kateryna (12-07-2023 10:26)

Тема: Хочу прийняти участь у держзакупівлях України

Доброго дня! Я дуже зацікавлена у можливості прийняти участь у держзакупівлях України. Але у мене виникло кілька запитань щодо цього процесу. Які документи потрібно подати для реєстрації? Чи є якісь вимоги до моєї компанії? Чи є обмеження щодо типу товарів або послуг, які можна постачати через держзакупівлі? Буду вдячна за будь-яку допомогу!

2

Re: Хочу прийняти участь у держзакупівлях України

Привіт! Цей процес є важливим для забезпечення прозорості та конкуренції у сфері державних закупівель. Для реєстрації вам знадобиться заповнити необхідні документи, зокрема статут компанії, довідку про платників податків, копію паспорту та інші відповідно до вимог законодавства. Щодо обмежень, вони визначаються залежно від категорій закупівель, тому варто ознайомитись з деталями у відповідних розділах законодавства. Бажаю успіхів у вашій діяльності!

3

Дуже дякую за відповідь! Ви мені дуже допомогли з розумінням процесу. Але я все ще хотіла би дізнатися, куди саме можна звернутися, якщо у мене виникнуть питання або потрібна додаткова інформація. Чи є якісь офіційні органи, які надають консультації щодо держзакупівель? Буду вдячна за вашу відповідь!

4

Звісно, я допоможу вам з цим! Я б рекомендував вам відвідати один веб-сайт, де ви знайдете багато корисної інформації щодо державних закупівель в Україні. Вам може бути корисним скористатися ресурсом "Prozorro Market" dzo.com.ua/tenders/catalog/categories який забезпечує доступ до електронної системи публічних закупівель. Там ви зможете знайти актуальні тендери, пропозиції та інші важливі матеріали. Бажаю вам успішних та вигідних держзакупівель!