1

Тема: Лазерная эпиляция

Всем привет. Уверена, что многие согласятся со мной, что лазерная эпиляция, эжто самый современный и безболезненный способ избавиться от нежелательных волос на теле. А лазерная эпиляция в салоне laserville с использованием современного оборудования и практики квалифицированных специалистов, которы здесь работаю, гарантировано дадут хороший результат.

2 Востаннє редагувалося AllTheWay (04-09-2023 21:05)

Re: Лазерная эпиляция

Хороший вариант, чтобы радовать красотой себя и свою половинку, но не стоит забывать и о разных товарах для секса, что так же добавит новых и интересных ощущений! Вот https://aaaa.in.ua/igrushki/vibratory-i … vibratory/ вибропуля которые могут многих заинтересовать,  как по мне отличное разнообразие для интимной жизни!!

3

Re: Лазерная эпиляция

Чудова процедура! Не боляче, гладкість у всіх по-різному зберігається, у когось місяць, у когось і півроку, потрібно хоча б 1 раз на пару місяців повторювати для збереження ефекту. Якщо волосся жорстке і темне випадає добре, після 2-4 процедур.

4

Re: Лазерная эпиляция

Мені лазерна епіляція дуже допомогла, прямо день і ніч у порівнянні з тим, що було.  Лякали, що якщо світлі, то нічого не випадає, нісенітниця, у мене випадають чудово.

5

Re: Лазерная эпиляция

Всім привіт! Хто досі ходить на шугаринг або віск, дам пораду, йдіть від цього. Найкраще пройти курс лазерної епіляції івано-франківськ https://avalaser.if.ua/ ви після першої процедури відразу ж побачите різницю. Тим більше, що після повного курсу волосся не буде абсолютно. Я дуже задоволена процедурами лазерної епіляції, навіть не вірила особливо на початку, що щось вилучиться. В результаті після 7 сеансів ходжу задоволена майже без волосся на ногах та бікіні. Залишилося зовсім небагато до повного видалення. Тож усім раджу. Ідіть і не сумнівайтеся!