Тема: Посоветуйте надежную мультиварку!
Доброго дня. Хочемо купити додому мультиварку Moulinex, думаю, буде надійною помічницею мені на кухні, як ви вважаєте? Яку вибрати модель? Радий буду за вашу допомогу, та коментарі.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Посоветуйте надежную мультиварку!
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Доброго дня. Хочемо купити додому мультиварку Moulinex, думаю, буде надійною помічницею мені на кухні, як ви вважаєте? Яку вибрати модель? Радий буду за вашу допомогу, та коментарі.
Я своїй доньці купила мультиварку MOULINEX Simply Cook, оскільки у неї не було часу готувати після народження дитини. Мультиварка її добре рятує у плані готування. Тож раджу купувати.
Привіт всім друзі. У нас мультиварка стара, ще допотопна, теж хочу нову купити. Але бачу, що ціни на нові мультиварки в районі 4 000 – 5 000 грн, а для мене це трохи дорого, тож коплю.
Привіт всім друзі. У нас мультиварка стара, ще допотопна, теж хочу нову купити. Але бачу, що ціни на нові мультиварки в районі 4 000 – 5 000 грн, а для мене це трохи дорого, тож коплю.
Якщо ви хочете подивитися якісні мультиварки Moulinex https://allo.ua/ua/mul-tivarki/proizvoditel-moulinex/ та підібрати підходящий варіант, вам варто заглянути в цей інтернет-магазин, там величезний асортимент та доступні ціни.
Собі взяла мультиварку Moulinex минулого року, залишилася задоволеною. Якщо ви будете в ній готувати не часто, тоді можете брати із середньою потужністю, і не великого розміру, щоб не займала багато місця. Я собі брала велику мультиварку, бо родина велика.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Посоветуйте надежную мультиварку!