1

Тема: Стоматологія в Києві

Привіт, форумчани! Можливо, хтось може порекомендувати стоматологічну клініку в Києві? Шукаю надійне місце для зубної гігієни та можливо якісну професійну чистку. Також цікавить для лікування дитячих зубів. Буду вдячний за відгуки та рекомендації!

2

Re: Стоматологія в Києві

Я можу порадити вам ту клініку, де була сама. Лікувала зуб у клініці Smile недавно і залишилася дуже задоволена. Їхні лікарі досвідчені та професійні, а обладнання сучасне. Якщо це вам підходить, раджу звернутися до них. Клініка знаходиться на Позняках.

3

kateryna написав:

Я можу порадити вам ту клініку, де була сама. Лікувала зуб у клініці Smile недавно і залишилася дуже задоволена. Їхні лікарі досвідчені та професійні, а обладнання сучасне. Якщо це вам підходить, раджу звернутися до них. Клініка знаходиться на Позняках.

Дякую за рекомендацію! Якщо чесно, не чув про цю клініку, хоча живу неподалік, можна сказати... А скажіть, будь ласка, чи мають вони добрий підхід до дітей? Мені треба провести перевірку зубів і у моєї доньки.

4

Так, вони мають чудовий підхід до дітей! У Smile є дитячий кабінет, де спеціально навчені фахівці працюють з маленькими пацієнтами. Моя донька теж була там і залишилася в захваті від атмосфери та лікарів. Вам і вашій доньці точно сподобається!
В стоматології smile пропонують широкий спектр послуг, включаючи зубну гігієну, лікування карієсу, імплантацію, ортодонтію та інші стоматологічні процедури. Що мене особливо вразило, так це уважне ставлення до пацієнтів і ретельна робота лікарів. Вони завжди пояснюють всі деталі і слухають ваші побажання.
https://skrinshoter.ru/s/020923/QR0nQwiP.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-02-09-2023%2017:47:49.jpg

5

Если детей с самого начала отвести к хорошему доктору, то они не будут боятся стоматологов

6

Я знаю в Киеве хорошую стоматологию Фортуна День, где можно попасть к ортодонту. Мы с младшей сестрой туда ходили, ей надо зубы выравнивать. Но в детстве ее родители не уговорили  это сделать, сейчас она выросла и поняла, что надо делать зубы. Вот такие брекеты https://fortuna-dent.com.ua/nesyemnye-u … ekety.html она себе выбрала там и уже договорилась о том, что на следующей неделе будет их устанавливать.