Може вона й гарна.. але за баночку крему.. 2500?? Реально?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача AgronoGnoM
Може вона й гарна.. але за баночку крему.. 2500?? Реально?
Шукаю де замовити будівельний вагончик. За містом почнеться скоро будівництво і будівельникам треба буде десь жити. Щоб не винаймати житло і можна було швидко добратися до роботи. Підкажіть де можна подивитися варіанти таких будиночків?
Такий варіант – справді класне рішення, не треба щоранку ганяти робітників туди-сюди, вони живуть прямо на об’єкті, економія на транспорті, та й робочий процес іде швидше. Плюс, сучасні будівельні побутівки вже далеко не ті старі металеві коробки, що були колись. Зараз вони утеплені, з електрикою, можна зробити санвузол, кухню – все, що треба для нормального проживання.
Подивитися, які варіанти будівельних побутівок можна замовити в компанії ТОВ “Трансмодульбуд”, можна тут – https://blockunit.com.ua/catalog/moduln … pobutivky/ там є різні моделі, можна вибрати під свої потреби. Ну і після будівництва такий вагончик можна або продати, або використати для інших цілей – як склад чи навіть дачний будиночок. До речі ми в цій компанії замовили собі будинок на дачу.
Скажімо перед вами вибір, придбати квартиру у новобудові чи обрати щось зі старого житлового фонду, що ви оберете? Чому? Який варіант порадите людині яка в пошуку ідеального житла?
Я б однозначно обрав новобудову. Старий житловий фонд – це завжди ризик. Може здатися, що квартира в старому будинку дешевша, але згодом вилазять проблеми: труби течуть, електрика слабка, сусіди роблять ремонт роками. Плюс, радянське планування – тісні кімнати, низькі стелі. І що ще цікаво, в деяких будинках досі є сміттєпроводи, де просто жахлива пліснява, сморід, таргани, бактерії.
Новобудова – це комфорт, сучасні комунікації, утеплення, простір. А якщо житловий комплекс ще й продуманий, то взагалі ідеально. Зверніть увагу на Гранд Бурже в Бучі – тут і паркінг, і двір без машин, і вся інфраструктура під рукою. Ось тут https://grandbourget.com/payment/ можна подивитися про умови придбання квартири в цьому комплексі. Ви ж купуєте не просто квартиру, а місце, де ти живеш щодня, де тобі затишно, спокійно, комфортно і добре.
Доброго дня всім! Ви колись орендували квартиру? Шукаю чисту, простору квартиру в Києві, десь біля парку і так щоб не далеко від метро. Підкажіть скільки може коштувати така квартира і де шукати?
Якщо хочеш простору і чисту, то дивись житло в новобудовах або доглянутих старих будинках. Біля парку – крута ідея, бо свіже повітря, є де погуляти. Щодо метро, оптимально до 10-15 хвилин пішки, бо далі вже не так зручно.
Ціни залежать від району, стану ремонту і меблів. Наприклад, на Осокорках або Голосієві можна знайти двушку від 20-25 тисяч гривень. В центрі дорожче, але й комфорт інший. Важливо дивитися на будинок – якщо старий фонд, можуть бути проблеми з комунікаціями. Ще обов’язково перевіряй договір і комунальні платежі – іноді власники не говорять про всі витрати одразу.
Знайти гарні варіанти можна тут – https://mayak.kiev.ua/catalog/kyiv/flats-rent це агенція нерухомості і там багато пропозицій, плюс можна одразу відфільтрувати по районах. Шукай, дивись, порівнюй і не поспішай брати перший-ліпший варіант!
Підкажіть скільки коштує осаго в Одесі? Де краще оформити поліс? Скільки ви платите в рік за свій автомобіль?
Привіт! Дивись, вартість поліса залежить від кількох факторів: типу транспортного засобу, об'єму двигуна, місця реєстрації власника та стажу водія. Наприклад, для легкового автомобіля з об'ємом двигуна до 1600 см³ ціна стартує від 790 гривень, а для двигунів об'ємом 2001-3000 см³ — від 944 гривень.
Щодо вибору місця оформлення поліса, рекомендую скористатися онлайн-сервісами для порівняння пропозицій різних страхових компаній. Це дозволить обрати найвигідніший варіант без зайвих переплат. Наприклад, на сайті Hotline Finance hotline.finance/ua/osago-odesa можна швидко порівняти ціни та умови від різних страховиків в Одесі.
Особисто я щороку сплачую за свій автомобіль близько 900 гривень за ОСАГО. Сума може змінюватися залежно від мого безаварійного стажу водіння та інших чинників.
При виборі страхової компанії звертайте увагу на її репутацію та відгуки клієнтів. Надійний страховик забезпечить швидке врегулювання страхових випадків та мінімізує можливі проблеми. Також важливо перевірити наявність ліцензії у компанії та її членство в Моторному (транспортному) страховому бюро України (МТСБУ).
Маю в господарстві декілька одиниць сільскогоподарської техніки. Ви знаєте що все це коштує дорого, а зараз такі часи що може стаись все що завгодно. Хочу застрахувати все. Скажіть як обрати страхову? І де кращі умови?
Хіба страхування такої техніки не обов'язкове? Як автомобілів.. Передусім варто звернути увагу на репутацію страхової. Почитай відгуки, дізнайся, як швидко вони виплачують компенсації, які є нюанси в договорах. Деякі компанії можуть прописувати купу винятків, через які виплати можна й не дочекатися. Тому перед підписанням угоди уважно вивчи всі умови. Бо на таку техніку страховка не дешева, тому треба обрати хороші умови.
Ще важливо вибрати оптимальний пакет страхування. Чи тільки від пожежі й крадіжки? А може, включити й пошкодження під час роботи? Все залежить від того, в яких умовах працює твоя техніка.
Є онлайн-сервіси, де можна швидко порівняти пропозиції різних страхових. Почитай hotline.finance відгуки – там є інформація про страхові компанії та їхні умови. Так простіше обрати те, що найкраще підходить під твої потреби. І одразу ж на сайті можна все оформити, це дуже зручно, і їхати не треба буде.
Цікаво, а нашо отой ананасик?
Всім привіт! Хочу запитати про страхування. Як часто ви купуєте страховку і де вигідніше всього це робити?
Я купую коли це необхідно. Скажімо коли закінчилась автоцивілка, або потрібна туристична страховка. Де купувати, це вибір кожного. Варіантів зараз море: від класичних страхових компаній до онлайн-платформ, де можна все швидко порівняти. Зверніть увагу на страхування hotline.finance відгуки там дуже позитивні, особисто користуюсь цим сервісом постійно. Там зручно дивитися ціни, умови, і головне — не переплачувати за те, чим не користуєшся. Моя порада: не бійтеся порівнювати й читати відгуки, бо страхування — це не тільки про "аби було". Головне, щоб у потрібний момент все спрацювало. І так, якщо є можливість оформити онлайн — робіть це, економите час і нерви.
Хто знає хорошу страхову в Харкові? У мене скоро закінчить поліс для машини, треба робити новий, оце думаю куди поїхати. Може ви купуєте і щось порадите?
У Харкові є чимало страхових компаній, які пропонують послуги автострахування. Обирати потрібно з огляду на репутацію компанії, швидкість виплат і зручність обслуговування. Часто водії віддають перевагу великим страховим компаніям, які мають офіси не тільки по різних районах міста, а по всій Україні. Перед покупкою поліса варто уважно ознайомитися з умовами договору, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому.
Якщо ви шукаєте вигідні умови, раджу звернути увагу на актуальні пропозиції. Наприклад, можете зайти на сервіс онлайн страхування і дізнатись яка вартість на Автоцивілку у Харкові на подібних сервісах легко розібратись і обрати надійну страхову. Не відкладайте питання, адже новий поліс — це не лише вимога закону, а й ваша безпека на дорозі.
Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом
Для успішного просування товару в соцмережах важливо знайти підхід, який зацікавить саме вашу аудиторію. Щоб познайомити людей з новим продуктом, варто створити інтригуючі пости з якісними фото чи відео, які відображають переваги товару. Розкажіть про його особливості, в чому його унікальність, і покажіть, як він працює в реальному житті.
Спробуйте залучити до співпраці інфлюенсерів – вони допоможуть швидко донести інформацію до великої кількості потенційних покупців. Тут можна звернутися до професіоналів, таких як ПР Агенція ВАРТО https://www.warto.com.ua/services/influence-marketing/ яка займається впливовим маркетингом і знає, як підібрати блогерів для вашої ніші.
Також можна провести розіграш або зробити знижку на новинку. Такі ініціативи чудово працюють для залучення нових клієнтів. І головне – підтримуйте контакт з підписниками: відповідайте на коментарі та приватні повідомлення, створюйте опитування, щоб дізнатися думку про продукт. Такий підхід покаже, що вам важливо бути ближчими до своїх клієнтів, і підвищить їхню лояльність до вашого бренду.
Ви колись користувались кешбеком? Цікаво, скільки за місяць коштів, таким чином ви повертаєте? За які послуги чи товари зазвичай отримуєте проценти?
Так, я користуюсь кешбеком регулярно, і це справді класний спосіб трохи заощадити. Зазвичай за місяць виходить повернути кілька сотень гривень, залежно від активності покупок. Особливо добре виходить на продуктах, побутовій техніці, пальному та аптеках, адже такі покупки є регулярними та необхідними. Ну і частіше всього такий перелік партнерів на кешбек є у мого банку. Ще одна категорія, де кешбек часто стає в пригоді — це подорожі та страхові послуги.
Зокрема, останнім часом відкрив для себе кешбек Hotline.Finance де можна застрахувати авто або подорож і повернути частину витрачених грошей. Це дійсно вигідно, особливо коли мова йде про серйозні витрати. Рекомендую спробувати, якщо ви часто користуєтесь страховими або фінансовими послугами — можна непогано заощадити на речах, які й так необхідні.
Как купить квартиру в ОАЕ? Были пару раз там на отдыхе и очень понравилось, решили купить там жилье чтобы переехать. Интересно там только квартиры продают, или можно найти дом? Как вообще искать?
Думаю если бы у меня была возможность и предложили выбрать, думаю что ОАЭ отличный вариант для жизни. Обычно выбирают между квартирами и виллами. Оба варианта имеют свои преимущества: квартиры расположены ближе к центру, а виллы дают больше пространства и приватности, особенно в районах вроде Палм-Джумейра или Дубай-Хиллс. Прежде чем выбирать, важно четко определить бюджет и проверить законодательство, поскольку в ОАЭ оно отличается от европейского.
Чтобы найти лучшие предложения, рекомендую обратиться к проверенным агентствам, также можете вот тут https://luxuryrealproperty.ae/type-ru/v … kottedzhi/ посмотреть как будет выглядеть ваше жилье, полистать подборку различных объектов на сайте, может вам что-то другое понравится.
Сейчас проще не курить... такие цены что ужас
Ребята, я хочу купить квартиру, сейчас в поиске. Подскажите как эффективнее искать? Бюджет ограниченный но хочется выбрать действительно хороший вариант. Дайте несколько советов.
Когда есть какие-то четко определенные параметры, тогда и искать проще, нужно подумать что именно тебе важно: расположение, состояние дома, инфраструктура. Это поможет сузить выбор. Во-вторых, следи за рынком недвижимости - цены могут меняться в зависимости от сезона и спроса. Рекомендую обратиться в агентства недвижимости, которые имеют опыт и могут предложить варианты, соответствующие твоему бюджету. Например, АН Маяк https://mayak.kiev.ua/ru предлагает консультации и широкий выбор объектов. Главное - не спешить и тщательно проверять документы перед покупкой!
Вы когда-то сталкивались с договором пожизненного обеспечения, помощи? Есть какие-то нормативы или что там вообще указывается? Скажем если оговорено что покупаются лекарства и продукты, а владелица квартиры вдруг захотела ремонт, и со словами значит я вам не оставлю квартиру, устроила скандал. Это нормально?
Потому я и боюсь таких договоров, вроде тут тебе квартира просто так, а с другой стороны не понятно что бабушке завтра придет в голову. Я знаю что обычно в договоре четко прописываются обязанности сторон: обеспечение лекарствами, продуктами, оплатой коммунальных услуг и тому подобное. Но ремонты - это уже другой вопрос. Если их нет в договоре, то требования о ремонте могут быть необоснованными.
Если владелица квартиры начала ставить условия и угрожать расторжением договора, стоит знать свои права. Советую обратиться к специалисту по семейным делам, есть хороший адвокат Роман Иванов пойдите к нему, чтобы разобраться с деталями и избежать конфликтов.
Когда наступает страховой случай, первый вопрос, который возникает у владельца полиса, - сколько именно выплатит страховая компания? Сумма компенсации зависит от нескольких факторов. Прежде всего, это страховая сумма, которая указана в вашем договоре. Она определяет максимальную выплату, которую вы можете получить.
Второй важный аспект - это вид страхования. Например, в случае полного страхования недвижимости вы получите средства на восстановление жилья до его первоначального состояния. Если же речь идет о страховании автомобиля, выплата может покрывать лишь часть стоимости в зависимости от того, что именно застраховано - машина в целом или ее отдельные элементы. Сайт хотлайн финанс создан для помощи вам, здесь вы можете почитать отзывы о страховых компаниях, сравнить условия страхования, оформить полис.
Что еще, это франшиза - часть ущерба, которую вы оплачиваете самостоятельно. Чем меньше франшиза, тем больше выплата от страховой.
Як проводите вільний час? А мені цікаво, якщо скажімо почати вивчати крипту, це дуже складно?
У вільний час я часто заглиблююсь у різні теми, криптовалюта — одна з них. Почати вивчення крипти не так складно, як здається на перший погляд, але важливо зосередитися на основах: блокчейн, види токенів, безпека транзакцій. Новачку раджу спершу зануритися в основні поняття, а потім перейти до платформ і технологій. Люблю просто лежати з гарною книгою, або пограти в ігри. Мене трішки затягли тапалки. Чули про таке? Там нічого складного, але підсідаєш на них швидко. Ось тут https://www.web3.org.ua/novi-tapalky-v-telehram/ можете дізнатися про нові тапалки в телеграм.
Скажіть ви колись офорлювали КАСКО? Яка зараз ціна? Чи зміниться ціна від віку авто?
Купую КАСКО з того часу, коли в сім'ї з'явилося нове і дороге авто, можу поділитися досвідом. Ціна КАСКО залежить від багатьох факторів, таких як тип авто, його вартість, місце реєстрації, та, звісно, вік транспортного засобу. Зазвичай, чим старший автомобіль, тим вища вартість поліса. Це пов'язано з тим, що старі машини частіше піддаються поломкам і складніше знаходити оригінальні запчастини. Деякі страхові компанії можуть взагалі відмовити в страхуванні старих авто. Тому, якщо ви плануєте застрахувати авто, врахуйте, що краще це зробити, поки машина ще відносно нова. Більше про вплив віку авто на вартість КАСКО можна дізнатися https://gosta.media/pro-zhyttya/porady/ … ist-kasko/ в цій статті.
Є питання по IP-телефонії. Можливо ви замовляли і порадите відповідальну компанію котра зможе допомогти з встановленням та налаштуванням?
IP-телефонія є сучасним рішенням для бізнесу, яке дозволяє значно знизити витрати на зв'язок та покращити комунікації всередині компанії. Якщо ви розглядаєте можливість встановлення та налаштування IP-телефонії, важливо знайти надійну компанію, яка зможе професійно виконати ці завдання.
Рекомендую звернути увагу на SOK-IT https://sok-it.com.ua/nalashtuvannia-ip-telefonii/ вони мають багаторічний досвід у цій сфері та пропонують комплексні рішення, включаючи консультації, проєктування, встановлення та технічну підтримку.
Серед основних переваг IP-телефонії варто відзначити гнучкість у налаштуванні, можливість інтеграції з CRM-системами, а також високу якість зв'язку. Однак, слід врахувати, що якість послуг залежить від правильної конфігурації та налаштування мережі, тому важливо довірити це професіоналам.
Яку треба купувати страховку в подорож? Вперше їду у відпустку за кордон, не знаю яку брати дорогу чи дешеву? На що орієнтуватися?
Однозначно скажу що не треба вестись на дешеві варіанти - часто там купа виключень і низькі ліміти. Краще взяти трохи дорожчу, але з нормальним покриттям. Дивись на суму страхового покриття - бажано не менше 30-50 тисяч євро. Перевір, чи включені спортивні активності, якщо плануєш. І обов'язково читай дрібний шрифт - там всі підводні камені.
Ще важливо, щоб був асистанс 24/7 і прямі розрахунки з лікарнями. Бо якщо сам платитимеш, а потім чекатимеш відшкодування - намучишся. І не забудь про покриття на випадок скасування подорожі.
До речі, є крута стаття про міфи страхування подорожей - "Міфи та реальність туристичного страхування: що важливо знати" https://yur-gazeta.com/publications/sfe … znati.html там розвінчують багато популярних заблуд. Почитай обов'язково перед покупкою поліса.
І ще порада - не економ на франшизі. Краще доплатити, але не морочитись потім з дрібними витратами. Повір, якщо щось станеться, ти оціниш нормальну страховку.
Є у мене участок землі, колись купили думали будувати дім. І якось не склалося. Зараз вирішили продати. Підкажіть як це зробити швидко? Ставити дуже низьку ціну щоб пошвидше було також не хочу, але й чекати пів року нема коли.
Звісно все можна зробити якщо підійти до процесу з розумом. Перше - оціни реально, що маєш. Розташування, комунікації, документи - все це впливає на ціну. Не занижуй, але й не завищуй - золота середина, розумієш?
Далі - реклама. Викладай оголошення всюди: OLX, DOM.RIA, Facebook. Фотки якісні зроби, опис нормальний напиши. Можеш навіть відео зняти - зараз це в тренді.
Ще варіант - звернутися до ріелтора. Так, візьме відсоток, але зате швидше продасть і з документами допоможе. До речі, глянь статтю на сайті АН Маяк https://mayak.kiev.ua/news/yak-shvydko- … u-dilyanku - там багато корисного про продаж землі.
І ось що ще - перевір всі документи заздалегідь. Бо буває, приходить покупець, а в тебе якась довідка прострочена. І все, угода зривається.
Привіт! Підкажіть, скільк зараз коштує приміщення в оренду в Києві? Шукаю варіант під магазин в нормальному районі.
Ціни доволі різні. Але якщо говорити про "нормальний район" для магазину, то готуйся викласти мінімум 500-700 баксів на місяць за щось пристойне. А якщо хочеш місце, де реально буде трафік, то може й під тисячу вилізти. Краще всього заглянь на сайт АН Маяк - https://mayak.kiev.ua/objects/deal-type … egion/4756 там є різні варіанти комерційної нерухомості в оренду, можеш глянути і прикинути, що по чому.
Головне - не хапайся за перший-ліпший варіант. Походи, подивись різні приміщення. Іноді можна знайти реально класне місце за адекватні гроші, якщо трохи покопатись.
Багато хто чув і знає про криптовалюту. Мабуть багато хто нею цікавився і навіть щось заробляє. А от мені цікаво де краще зберігати свої накопичення?
Онлайн-гаманці, або hot wallets, зручні для щоденного використання. Вони дозволяють швидко отримувати доступ до своїх коштів і здійснювати транзакції. Однак варто розуміти, що онлайн-гаманці підключені до інтернету, а отже, мають певний рівень вразливості до хакерських атак. Якщо ви плануєте зберігати великі суми, можливо, цей варіант не найкращий для вас.
Натомість аппаратні гаманці, або hardware wallets, забезпечують високий рівень безпеки. Це фізичні пристрої, які зберігають ваші приватні ключі офлайн, що значно знижує ризик хакерських атак. Використання таких гаманців – чудовий спосіб захистити свої активи. Детальніше про аппаратні гаманці можна дізнатися https://www.web3.org.ua/kholodni-aparat … tovaliuty/ в цій цікавій статті.
Паперові гаманці, або paper wallets, – це ще один спосіб зберігати криптовалюту. Вони являють собою надруковані на папері ключі. З одного боку, такий метод забезпечує відсутність електронного сліду, що робить його безпечним з точки зору онлайн-загроз. З іншого боку, паперові гаманці можуть бути втрачені або пошкоджені, тому їх потрібно зберігати у надійному місці.
Також є біржові гаманці, які використовуються для зберігання криптовалюти на біржі. Це зручно для тих, хто активно торгує, але завжди є ризик втратити свої кошти через злом біржі або її банкрутство. Тому не рекомендується зберігати великі суми на біржах.
Витасик написав:Де вигідно можна замовити якісні меблі на кухню?
Будь-який хороший магазинчик. Вірніше треба дивитися щоб меблі були хороші. Хочете можете зайти до мене на сторіночку, я займаюся продажем меблів і техніки. От тільки клієнтів не так багато.
У мене питання, як взагалі самостійно можна розкрутити магазин в соцмережах? Бо я щось пробую робити, але підписників взагалі мало.
Дійсно пропозицій по продажу меблів ну дуже багато. Дивіться відгуки, чи влаштовує ціна, як там з доставкою, хто встановлює потім це все.
Про питання реклами в соцмережах, а ви просто робите рекламу? Ніколи нічого не вчили і не читали? Можливо варто хоч якісь курси смм закінчити? У вас буде база знань, яку можна приміняти як для свого магазину, так і продавати потім свої послуги.
В світі де реклама в інтернеті це все, такі знання дуже потрібні.
Подскажите сложно ли получить свидетельство о рождении ребенка, если он родился на оккупированной территории? Куда нужно обращаться?
Судя по информации в статье https://romanivanov.lawyer/publications … a-vremenno от адвоката Романа Иванова, процесс получения такого свидетельства может быть достаточно сложным и требует выполнения определенных требований:
1. Нужно обратиться в любой отдел государственной регистрации актов гражданского состояния на подконтрольной украинской власти территории.
2. Необходимо предоставить документы, удостоверяющие личность родителей, справку о рождении из медицинского учреждения, а также письменные доказательства, что ребенок родился именно на оккупированной территории (например, справки от роддома).
3. В случае отсутствия достаточных доказательств, придется пройти судебную процедуру установления факта рождения ребенка на оккупированной территории.
4. Также возможен альтернативный путь - обратиться в консульское учреждение Украины за рубежом в стране, гражданином которой является один из родителей ребенка. Поговорите с адвокатом, если самостоятельно не получается решить вопрос, он вам подскажет что делать.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача AgronoGnoM