Я не знаю як ви, але я дуже люблю всілякі парильні, сауни, бані. Хочу у себе в дворі встановити баньку. Підкажіть де краще її купити?
Своя банька у дворі реально додає кайфу і влітку, і взимку. Якщо любиш паритись, то мати її поруч — це взагалі інший рівень комфорту. З досвіду: головне — не гнатися за найдешевшим варіантом, бо баня має тримати тепло, не «пітніти» зсередини і не розсихатися через рік. Дуже важливо дивитись на якість утеплення, породу дерева та чи нормально продумана вентиляція, бо від цього залежить і запах, і довговічність, і те, наскільки швидко вона прогрівається.
Як хочеться щось готове і без зайвих клопотів, зараз модульні сауни — найкращий варіант. Привезли, поставили, підключили — і можна паритись. Плюс вони добре тримають температуру і не потребують складного фундаменту. Можеш глянути варіанти у ТрансМодульБуд, в них є багато моделей на будь-який смак і бюджет: https://blockunit.com.ua/ru/catalog/modulnye-sauny/ подивись тут. Там реально нормальна якість, а не «сарай з вагонки», як зараз багато хто продає. Якщо хочеш — можу підказати, на що звернути увагу при виборі моделі.