1 251

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Артем Колюбаев — это действительно интересная фигура. Он активно работает в сфере бизнеса, однако его личная жизнь и карьера часто остаются за кулисами. Он занимается стартапами и инновациями, но, как и многие успешные предприниматели, не стремится сильно афишировать свою деятельность. Он также связан с медийной сферой, что дает ему дополнительную известность среди людей, интересующихся бизнесом. Возможно, именно по этим причинам его имя периодически появляется в различных источниках.

Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю акцію, радимо звернутися до статті на сайті «Економічна правда», де детально розповідається, як саме ці кошти використовуються для поліпшення умов в «Охматдиті». Стаття також містить важливу інформацію про подальші плани Григорія Козловського та Emily Resort. Для більш детального ознайомлення, переходьте на статтю на сайті Єправда https://epravda.com.ua/press/grigoriy-k … tu-804439/ Це дасть чітке уявлення про реальні зміни, які відбуваються завдяки таким благодійникам.
https://i.postimg.cc/28V72nSk/aaddd4addd7e5de935d225ec125a3a141742207861.jpg

Григорій Козловський та Emily Resort продовжують підтримувати «Охматдит» вже кілька років. Цього разу вони передали 3 мільйони гривень на ремонт та оновлення обладнання лікарні. Це сприятиме поліпшенню умов для пацієнтів, що особливо важливо для дітей, які отримують лікування від складних захворювань. Окрім матеріальної підтримки, вони також забезпечують медичні установи необхідними ресурсами для своєчасного реагування на потреби маленьких пацієнтів. Такі ініціативи справді можуть змінити ситуацію в системі охорони здоров’я.

1 254

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Привіт! Для корпоративних подарунків https://puzzlean.com.ua/korporatyvni-po … novyi-rik/ з логотипом компанії інтернет-магазин Puzzlean — відмінний варіант! Вони пропонують стильні і цікаві пазли, які будуть не тільки корисні, але й приємні для отримувача. Це практичний і оригінальний подарунок, який точно сподобається клієнтам. Плюс, упаковка зробить подарунок ще більш вражаючим.

1 255

Хочу поділитися хорошим досвідом щодо замовлення паперових пакетів з логотипом — раптом комусь стане в пригоді. Ми нещодавно запускали нову лінійку товарів, і вирішили, що просто продавати без фірмової упаковки — це несерйозно. Хотілося, щоб усе виглядало стильно, презентабельно і щоб покупець одразу відчував, що тримає щось особливе. Почали шукати, де можна замовити якісні пакети з нашим логотипом, і після довгих пошуків натрапили на компанію Svitpak.

Спочатку привабило велике різноманіття: є крафтові, білі, кольорові пакети, різна щільність паперу, ручки — коротше, можна підібрати щось конкретно під свій бренд. Нам дуже допомогли консультанти — підказали, як краще розмістити логотип, яким способом друку краще скористатися, враховуючи наш бюджет. І головне — результат реально перевершив очікування. Пакети щільні, виглядають дорого, логотип чіткий, кольори насичені, нічого не змащене й не тьмяне. Видно, що друк якісний.

Окремий плюс — швидкість виготовлення. Ми думали, що доведеться чекати довго, а отримали готове замовлення вже за кілька днів. Все акуратно запаковане, нічого не пом’яте, кожен пакет — як з вітрини. Тепер кожне наше замовлення вручення виглядає як маленьке свято — і клієнти вже не раз писали, що їм дуже подобається наша фірмова упаковка.

Можу сміливо рекомендувати цю компанію всім, хто шукає стильні паперові пакети з логотипом . Це не просто упаковка — це ще один спосіб заявити про себе, виділитися серед конкурентів і залишити приємне враження про ваш бренд.

1 256

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

kateryna написав:

Я вже аж уявляю собі ті хрусткі грибочки з насиченим смаком, що аж у носі щипає! Мене цікавить: а ти гриби як обробляєш перед маринуванням? Треба варити їх чи просто ошпарити окропом? І скільки вони стоять у банках — місяць, два? Бо хочу зробити не одну банку, а кілька — для себе й на подарунки. І ще цікаво, які саме спеції ти додаєш, окрім гірчиці? Буквально всі деталі цікавлять — ну люблю я все розкручувати по кроках!

Тримай рецепт маринованих печериць з гірчицею Торчин https://torchyn.ua/recipes/marinovan-pec … irchitseyu отже для приготування візьміть 700 г печериць, добре промийте, обріжте ніжки й відваріть у підсоленій воді до закипання.
Окремо приготуйте маринад: 695 г води, 45 г оцту, 21 г цукру, 20 г солі, 2 лаврові листки, по 4 горошини чорного й запашного перцю. Закип’ятіть, зніміть з вогню, додайте 1,5 ст. л. олії й 1 ст. л. діжонської гірчиці. Покладіть туди гриби, доведіть до кипіння, одразу зніміть. Розкладіть у стерилізовані банки, закрутіть, охолодіть.
https://i.postimg.cc/pVg1XyHz/999.png

1 257

Я вже не один десяток банок грибочків закрив — і з перцем, і з коріандром, і, звісно ж, з гірчицею. Це один з моїх улюблених способів — в міру кисло, злегка солодко, а гірчиця додає такої гостроти, що пальчики оближеш. Головне — не пересмажити маринад, бо гриби ніжні й легко вбирають смаки. Рекомендую використовувати як зернисту, так і мелену гірчицю — перша дає текстуру, друга — аромат. І так, краще заливати маринадом і не стерилізувати довго, бо гриби тоді будуть як гума. Але детальніше — далі поясню.

1 258

(0 відповідей, залишених у Удобрения)

Дуже хочеться зробити мариновані печериці вдома, але не просто звичайні, а такі, щоб з гірчицею були — гостренькі, пікантні, щоб язик танцював, коли куштуєш! Хочу саме домашній рецепт, не те що в магазинах. Може, хтось має перевірений, з нотками гірчиці, оцту і спецій, щоб не переварити гриби, але й не залишити сирими? Цікавить також, скільки зберігаються, чи треба стерилізувати банку, чи просто залити гарячим маринадом і закатати. Дуже цінуватиму, як поділитесь точними пропорціями і способом приготування — сам поки новачок у цій справі. Дякую!

1 259

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в России)

Я могу порекомендовать еще один полезный ресурс — сайт all-about-planken.com. Этот сайт(читайте о планкене тут https://all-about-planken.com/) полностью посвящен планкену и предлагает массу информации о том, как выбрать правильный материал для отделки, в том числе для внешних стен. На сайте есть подробные статьи о различных видах планкена, а также практические советы по его укладке и обслуживанию. Если ты ищешь конкретные предложения по покупке материала, на этом сайте тоже можно найти ссылки на проверенные компании, которые занимаются продажей планкена в Москве. Они предлагают как самовывоз, так и доставку, а также дают консультации по выбору оптимального материала с учетом всех твоих требований. На сайте есть много полезной информации для тех, кто только начинает работать с этим материалом.
https://i.postimg.cc/dVkc7wVR/krashenii-planken-iz-listvennitsi-tm-1819-lak-teknos-3-300x300.png

1 260

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в России)

Планкен действительно отличное решение для внешней отделки, и в Москве можно найти несколько хороших поставщиков. Я бы посоветовал искать компании, которые специализируются на продаже древесных материалов для наружных работ. Лучше всего брать планкен из лиственницы или кедра, так как они идеально подходят для наружных условий — не боятся влаги, не гниют и имеют хорошую стойкость к атмосферным воздействиям. Рекомендую обратить внимание на такие компании, как «Лесной мир» или «Древесина Плюс», они предлагают не только планкен, но и доставку. Но обязательно проверяй качество товара и уточняй, есть ли у продавца сертификаты на материал.

1 261

(6 відповідей, залишених у Удобрения)

Дякую! Дуже корисно почути досвід з перших вуст. Скажи, будь ласка, а що саме ти взяла? Який бренд або модель? Можливо, якісь особливості були при виборі, про які зараз би подумав заздалегідь? Я трохи хвилююсь, бо вибір великий, а гроші — не малі. Тому важливо не помилитися. Цікавлять і плюси, і мінуси, якщо були.

1 262

(6 відповідей, залишених у Удобрения)

Друзі, прошу поради! Планую купувати нове авто, хочу щось універсальне: щоб і по місту зручно їздити, і в подорож можна було вирушити без зайвих обмежень. Щоб комфорт був, і економічність на рівні. Бажано гібрид, але не виключаю й інші варіанти. Важливо також, аби машина була надійною, з добрим кліренсом і нормальною системою безпеки. Коротше кажучи, така собі "машина на всі випадки життя". Можливо, хтось уже пройшов цей етап вибору й може поділитися особистим досвідом або порадити модель, на яку варто звернути увагу. Буду дуже вдячний за детальні відповіді.

1 263

kateryna написав:

Я в своё время тоже немного заморочилась, и пришла к выводу, что всё зависит от того, что именно готовишь. Для овощей и блинов я беру рафинированное подсолнечное – оно нейтральное по вкусу и выдерживает температуру. А если мясо – пробовала кокосовое и даже топлёное масло, хотя последнее не всегда есть под рукой.

А про кокосовое интересно – никогда не пробовал, оно разве не даёт сильный аромат? Мне бы что-то универсальное, чтобы и яйца пожарить, и картошку, и не думать, сгорит оно или нет.

1 264

Последнее время начал задумываться, какое масло лучше использовать для жарки. Перепробовал уже подсолнечное, кукурузное и оливковое, но так и не понял, какое реально самое оптимальное – и по вкусу, и по пользе, и чтобы не вредило при высоких температурах.

1 265

Получается, что для небольшого сайта важны не только цена и скорость, но и внимание к деталям, таким как ресурсы и возможные ограничения. Но как понять, что тот или иной тариф действительно подойдет для моего проекта? Есть ли какие-то критерии, по которым можно точно определить, что выбранный хостинг — это именно то, что нужно для стабильной работы сайта на протяжении длительного времени?

1 266

Я ищу надежный хостинг, который будет недорогим, но при этом сможет обеспечить стабильную работу сайта с хорошей скоростью загрузки. Как вы думаете, что для небольшого веб-ресурса важнее — цена или качество? Часто ли бывает так, что слишком дешевые тарифы приводят к каким-то техническим проблемам? Возможно, стоит инвестировать немного больше, чтобы избежать проблем в будущем, или же можно найти достойный вариант с оптимальным соотношением цены и качества?

Я користуюсь под-системами вже давно, і рідини для них можна знайти в різних інтернет-магазинах. Один із найбільших плюсів – це доставка до дому. Важливо, щоб магазин мав доступні ціни і широкій асортимент. А ще, деякі магазини можуть запропонувати знижки на другу покупку, що завжди приємно.

Привіт, хлопці! Може хтось знає, де можна купити рідину для pod систем в Україні? Не хочу витратити час на перевірку магазинів, тому шукаю поради від тих, хто вже купував і має досвід з хорошими інтернет-магазинами. Що скажете?

1 269

kateryna написав:

Я хотів би, щоб вибір був зручним і швидким, тому що у мене є кілька варіантів, але не вистачає досвіду в таких покупках. Можливо, ви могли б пояснити, на що конкретно звертати увагу при виборі таких систем, чи є якісь важливі критерії, які я міг би пропустити?

Для правильного вибору автоакустики важливо врахувати кілька моментів: тип акустичних систем, потужність, чутливість, частотний діапазон, а також сумісність з іншими компонентами вашого автомобіля.
Я раджу звернутися до інтернет-магазину Автозвук, де представлений великий вибір акустики https://avtozvuk.ua/ua/avtoakustika/c72 для різних марок автомобілів. Вони пропонують гарантію на продукцію, зручний сервіс та доставку. Там ви знайдете багато варіантів, відповідних вашим вимогам.
https://media.avtozvuk.ua/media/cache/small/uploads/20/687867/1.jpg

1 270

Я б радив звернути увагу на сайти, які мають великий асортимент і спеціалізуються на автоакустичних системах. Зазвичай такі магазини мають чітку інформацію про технічні характеристики, а також відгуки користувачів, що дозволяє оцінити, наскільки відповідний товар. Важливо перевірити, чи є на сайті підтримка клієнтів для консультацій та допомоги у виборі.

Это то, что нужно, но интересует несколько моментов. Насколько быстро они работают с более серьезными поломками, например, с ходовой или с трансмиссией? И как у них с гарантией на запчасти и работу? Было ли что-то, что не устраивало в сервисе за всё время? Также, помимо Шкоды, обслуживают ли они другие марки машин, или это всё-таки специфическая специализация на одной марке?

Парни, кто обслуживает свою Шкоду на СТО в Киеве, подскажите, где реально качественно и не слишком дорого делают? У меня было пару случаев, когда на некоторых сервисах после диагностики начали вешать ненужные работы, да и запчасти ставили не самые лучшие. Хочется найти место, где можно доверить машину, и чтобы не пытались накрутить цену или навязать лишние услуги. Может, у кого-то есть проверенные и честные СТО, где точно знают, как работать с этими авто?

1 273

Я замовляв зарядку для свого Samsung на https://icases.ua/catalog/zaryadki-dlya-samsung — все супер! Завжди обирав зарядки з обережністю, але коли потрапив на цей сайт, зрозумів, що нарешті знайшов місце, де продають реально якісні речі. Зарядка працює без нарікань, заряджає дуже швидко. Що мені сподобалось — це саме те, що вони працюють тільки з перевіреними брендами. Ніяких підробок, тільки оригінал. Я взагалі довіряю тільки цим хлопцям.

Всі ваші питання зрозумілі, і це дуже важливі моменти, які потрібно враховувати. Щодо витрат, важливо уточнити всі пункти в договорі, оскільки в деяких випадках можуть бути додаткові послуги, такі як організація прощання, транспортування, урна для праху тощо. Крематорії та ритуальні служби часто надають пакети послуг, в які включено все необхідне. Рекомендуємо звернутися до професіоналів, які організують кремацію у Киеві https://ritual.net.ua/ua/poslugi/krematsiia.html і уникнути непередбачених витрат. Одним із таких ресурсів є Ритуал, де можна отримати не тільки детальну інформацію, але й професійну допомогу на кожному етапі цього процесу. Вони забезпечать організацію всієї процедури, від транспортування до самого прощання, що дозволить вам зосередитися на важливих моментах у цей непростий час.
https://i.postimg.cc/2ycXq4wV/xkrematsiya-jpg-pagespeed-ic-TO5u-ZQGDGS.webp

Загалом, процес кремації в Києві досить організований, але є кілька моментів, які варто врахувати. Вам потрібно буде отримати свідоцтво про смерть і звернутися до ритуальної служби або крематорію. Це допоможе вам швидко організувати всі необхідні документи. Щодо вибору крематорію, є варіанти з різним рівнем послуг і цінами. Приватні крематорії часто надають більше можливостей для організації прощання, але можуть бути дорожчими. Тому варто знайти компанію, яка допоможе в цьому процесі.