Підкажіть, які компанії можуть виконати архітектурний проект музею?

2

(12 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Здравствуйте, я ищу компанию для строительства дома под ключ. Хочу найти надежных специалистов, которые смогут воплотить в реальность мои идеи. К кому обратиться? Где найти информацию о таких компаниях?

3

(7 відповідей, залишених у Новости проекта)

Прикольно, а еще какие магазины с осветительными приборами можете мне посоветовать?

4

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Які бувають хвороби у кішок? Як зрозуміти чим хворіє тварина? До лікарні дістатися не можемо зараз, тому приходиться лікувати на власний розсуд. Чекаю ваших порад.

5

(1 відповідей, залишених у Прочая техника)

Вы вообще на какую сумму рассчитываете купить себе планшет? Если бы знать ваш бюджет, было бы намного легче вам подобрать подходящий вариант. Поэтому прошу уточнить данную информацию. Так я могу вам посоветовать смотреть на планшет 9.7 дюймов в Костанае вот тут https://tomas.kz/kostanay/k/planshet-9-7-dyuymov/. Это отличный формфактор, у которого мощные рабочие характеристики, и довольно приемлемая цена. Заказать такие планшеты можно в интернет-каталоге Томас. Так же хочу обратить ваше внимание, чтобы смотрели на гарантию, это в наше время не мало важно для хорошей покупки.

6

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Я нещодавно побачив, що у салонах краси стала популярна послуга декору нігтів блискітками. Тож мені терміново довелося шукати нові й такі необхідні матеріали для моїх дівчат із салону. Хоч я і не роблю манікюр, але я все-таки намагаюся не відставати від модних тенденцій, тому все необхідне знайшов в інтернеті. Як виявилося, ці блискітки для дизайну нігтів в Кривому Розі https://zakupka.com/uk/krivoyrog/k/bles … na-nogtey/ - це відмінні матеріали для декору манікюру. Тут відмінна якість, а для постійних покупців обіцяють знижки та безкоштовну доставку.

7

(7 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Я на досуге люблю книжки почитать, или может что-то в сети интересное о звездах или о жизни.

8

(1 відповідей, залишених у Новости проекта)

Вводите название нужной детали в поиске и покупаете там, где вам подходит!

9

(2 відповідей, залишених у Новости проекта)

Вы лучше у своего поставщика электроэнергии спросите...

10

(1 відповідей, залишених у Новости проекта)

Тут ви порад не знайдете!

11

(2 відповідей, залишених у Новости проекта)

Самые шикарные варианты смарт часов заметил, что продаются только в интернете, особенно если делать акцент на цены и условия доставки. Очень удобно было тут https://tomas.kz/pavlodar/k/apple-watch-6-series/ купить Apple Watch 6 series в Павлодаре, но самое интересное, что сэкономил на всем, в сравнении с местными магазинами. Советую зайти, всегда много акций и скидок, гарантии предоставляют надежные.

12

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Які ще характеристики потрібні щоб були у вашого блока живлення? Щоб щось вам підказати, потрібно більше інформації. Я, наприклад, нещодавно брав ось такий https://zakupka.com/uk/lviv/k/blok-pitaniya-36-volt/ блок живлення 36 Вольт в Львові. Чудово виконує свою роботу, тому єдине, що можу підказати, так це щоб ви звернулися до магазину по ссилці, що я вище вказав.

13

(16 відповідей, залишених у Новости проекта)

Вибрати та купити дитячі меблі на Закупці стане правильним рішенням. Тут є диванчики, шафи, полки письмові столи, парти та дитячі крісла. Мені дуже сподобалося дитяча біла ліжко в Одесі https://zakupka.com/uk/odessa/k/detskaya-belaya-krovat/, і ми купили одне. Ліжечко відмінно вписалося в інтер'єр дитячої кімнати і тепер тішить око і служить за призначенням. Ще одна перевага, матрац опускається і піднімається, завдяки цьому моя дитина вже пару років все ще із задоволенням спить у улюбленому ліжечку.

14

(4 відповідей, залишених у Новости проекта)

У моей бабушки проблемы со спиной. Куда можно обратиться в Украине за помощью?

15

(6 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Я так понимаю, что здесь речь идет про е-сигареты. Их еще называют парилками. Я вам скину ссылку на сайт с такими устройствами и комплектующими к ним www.drsmoke.org/atomajzery/ Называется этот магазин Др.Смоук. Я сам не парю, но многих знаю, кто увлекается подобными гаджетами. Парить сейчас поплярное занятие, так что вы на правильном пути))

16

(4 відповідей, залишених у Новости проекта)

Великий вибір приладів освітлення ми знайшли в інтернет-каталозі «Закупка». Купували тут люстри та світильники для будинку, а також вуличні світлодіодні світильники в Одесі https://zakupka.com/uk/odessa/k/ulichny … vetilniki/. Найкращий вибір та ціни не тільки в Одесі, а по всій Україні. Світильники якісні та стильні. Досвідчені консультанти допоможуть визначитися з вибором. Відповідають на запитання по телефону. Доставляють швидко по всій країні.