Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 1 з 5)
Сторінки 1 2 3 4 5 Наступна
Теми користувача Ogurchik Виконати пошук
Знайдені повідомлення [з 1 по 25 з 113 ]
Привіт всім. Наскільки відеоспостереження для будинку корисне на практиці.
Чи справді камери допомагають уникнути неприємних ситуацій, чи це більше для того, щоб потім подивитися, що сталося? Цікавить досвід тих, хто вже встановлював собі таку систему.
І ще питання - до кого краще звертатися для монтажу: шукати приватного майстра чи компанію, яка займається відеоспостереженням під ключ?
Привіт всім. Цікаво почути вашу думку про сімейне життя. Ви зараз у шлюбі чи, можливо, вже маєте досвід розлучення?
Як вважаєте, що найбільше впливає на міцні та щасливі стосунки: кохання, повага, спільні цілі, довіра чи щось інше?
І якщо озирнутися назад, яку одну пораду ви б дали людям, які тільки будують сім'ю?
Привіт всім. Скільки цікавих видів рукоділля існує. Хтось в'яже, хтось вишиває, займається бісером, виготовляє декор для дому або навіть робить меблі власноруч.
Цікаво дізнатися, хто чим захоплюється у вільний час? Як ви прийшли до свого хобі і що вам найбільше подобається в ньому?
Привіт всім. Підкажіть, хто стикався з оформленням аліментів. Які документи потрібно зібрати для подачі заяви і куди саме звертатися?
Цікавить, чи можна все оформити самостійно без адвоката, і скільки часу зазвичай займає весь процес.
Привіт всім. Який зараз актуальний стиль в спальні мінімалізм, сучасний стиль, скандинавський інтер'єр, що буде виглядати актуально ще багато років?
Цікаво, як ви обирали дизайн для своєї спальні? Орієнтувалися на моду, поради дизайнерів чи просто робили так, як подобається?
Привіт всім. Робимо ремонт у спальні не можу визначитися з кольором - світлі, темні чи, можливо, щось під дерево.
Хочеться, щоб меблі виглядали сучасно, не набридли через рік і добре поєднувалися з інтер'єром. На фото все гарне, а от як це виглядає в реальному житті - вже інше питання.
На що взагалі варто звертати увагу при виборі кольору?
Привіт всім. Цікавить питання тимчасового перекриття труб, щоб спокійно все замінити і не переживати через можливі протікання.
Хто вже проходив через таку заміну - як організовували роботи? Чим перекривали труби на час ремонту і чи були якісь нюанси, про які краще знати заздалегідь?
Буду радий почути реальний досвід, щоб не наробити помилок на старті.
Збираюсь у відпустку що взяти з собою, щоб нічого не забути, але й не тягнути пів гардеробу?
Документи, одяг, аптечка - це зрозуміло. Але от питання зі страховкою не дає спокою. Брати чи ні? Бо ніби не планую хворіти або потрапляти в якісь ситуації, але всі кажуть, що за кордоном медицина дуже дорога.
Хто часто подорожує - оформлюєте страховку завжди чи іноді пропускаєте?
Ситуація така: скоро мають прийти гості, а стояти пів дня на кухні взагалі немає можливості. Замовляти доставку не хочу - хочеться щось своє, домашнє, але щоб без складних рецептів і довгого приготування.
Потрібно щось швидке, смачне і щоб виглядало нормально на стіл, а не “на швидку руку зліплено”.
Хто що готує в таких випадках - поділіться ідеями, що можна зробити швидко і без заморочок?
Питання по онлайн рекламі магазину чи обов’язково вести Instagram/TikTok, і чи реально з цього є продажі, якщо місто не дуже велике, таке як Полтава?
Хто має досвід у роздрібній торгівлі одягом у невеликих містах - що зараз реально працює і допомагає виділятись серед конкурентів?
У мене питання до власників електромобілів, окрім зарядки авто, на що ще витрачаєте кошти? І чи дорого на таке авто купувати КАСКО? Можливо можна якось порахувати?
Зараз хто має можливість пересідають на електро.. Знаєте що вам пораджу? Може у кого зі знайомих є електро, просто спробуйте на ній поїхати.. ви потім інше авто не захочете, або якщо переживаєте що заряду не вистачить на дальні поїздки, гібрид взяти
Вже не перший раз виникають проблеми з оформленням на усиновлення. То якісь документи не підходять, то кажуть чекати, то взагалі натякають, що шансів мало.
І вже не дуже зрозуміло, що саме впливає на рішення - житло, дохід, сімейний стан чи ще якісь моменти, про які одразу не говорять.
Хто проходив через усиновлення - через що найчастіше бувають відмови і що реально можна змінити або підготувати, щоб процес нормально зрушив?
Недавно дивились дивани — в магазині всі такі гарні, м’які, консультанти кажуть “будете як на хмаринці сидіти”. В результаті береш, ставиш вдома — і вже через пару днів розумієш, що або занадто м’який, або спина втомлюється, або розкладати незручно.
І от не зовсім зрозуміло, як люди взагалі обирають диван так, щоб потім не шкодувати. Бо це ж не дрібниця, міняти кожен рік не будеш.
Хто вже проходив через це — на що реально звертаєте увагу при виборі? Ви більше дивитесь на комфорт одразу в магазині чи на механізм і наповнення?
Буває такий настрій, коли на вечерю хочеться чогось смачного і трохи незвичного, не просто котлети чи курку з гарніром. Уже навіть думала замовити щось готове, але хочеться саме купити хороше м’ясо і приготувати вдома щось цікаве.
Тільки от питання — де ви зазвичай берете нормальне м’ясо, коли хочеться чогось справді смачного? Може є місця, де можна знайти хороші стейки, качку, ребра чи ще щось не зовсім стандартне для звичайної вечері?
Для мене було нещодавно відкриттям що автоцивілка в Києві, Черкасах і Полтаві навіть від одної страхової відрізняється ціною. Цікаво чому? Хоча буде однакове авто, рік випуску, пробіг, двигун.. але все одно ціна різна.
Нещодавно купив машину і тепер думаю, яку страховку краще зробити. Автоцивілка, як я розумію, обов’язкова, але багато хто радить ще брати міні-КАСКО або інші додаткові поліси.
От, наприклад, їдеш по трасі - з-під коліс вилітає камінець і з’являється тріщина на лобовому склі. Цікаво, яка страховка взагалі покриває такі речі? Бо не дуже хочеться потім ремонтувати все за свій рахунок.
Хто вже стикався з таким - що краще оформлювати після покупки авто і чи є сенс брати щось крім звичайної автоцивілки?
Останнім часом кілька разів отримував штрафи за порушення ПДР і щоразу виникає питання, як їх швидше оплатити. Їздити в банк не дуже хочеться - це зайвий час і черги.
Підкажіть, як ви зазвичай сплачуєте такі штрафи: через додаток, онлайн-сервіси чи все ж у банку? І взагалі цікаво, часто вам приходять штрафи, чи це просто мені так «щастить»?
У нас в офісі зараз звичайні телефони і мобільний зв’язок, але все частіше радять перейти на IP-телефонію. Кажуть, що це зручніше для бізнесу: можна зробити внутрішні номери, переадресацію дзвінків, запис розмов і навіть працювати з дзвінками віддалено через інтернет.
Але не зовсім розумію, чи це справді вигідно і скільки взагалі коштує підключення. Бачив, що деякі провайдери пропонують базові пакети приблизно від 160–220 грн на місяць за номер, а іноді підключення може бути майже символічним, якщо брати хмарну АТС.
Хто вже використовує IP-телефонію в офісі - чи реально вона полегшує роботу компанії? І що потрібно для старту: спеціальні телефони, сервер чи достатньо просто інтернету і програми?
Сейчас я нахожусь на грани развода и начал переживать за имущество. До брака у меня уже была квартира и некоторые сбережения, но теперь не совсем понимаю, может ли вторая сторона претендовать на это при разделе имущества.
Кто сталкивался с подобным - как доказать, что это имущество было приобретено еще до брака и оно не подлежит разделу? И если знаете, порекомендуйте хорошего адвоката по семейным делам, который реально разбирается в таких вопросах.
Сину 9 років, останнім часом почав жмуритися, сідає ближче до телевізора, в школі каже, що не бачить з дошки. Раніше проблем не було. Чесно, трохи панікую.
Хочу зробити нормальну перевірку зору, можливо комп’ютерну діагностику, а не просто “прочитати букви”. Порадьте, будь ласка, клініку куди краще звернутися з дитиною?
Може хтось проходив лікування або підбір окулярів для школярів - де реально уважно ставляться до дітей?
Як вважаєте якісні меблі зараз це розкіш? Коли починаєш дивитися ціни на меблі здається що хтось їх вигадував просто під свій настрій. Це що за 7-8 значні числа у ціні за звичайний стіл? Бо мені треба в нову квартиру меблі купити, я тепер думаю чи взагалі реально зараз щось купити за адекватну ціну?
Ви часто купуєте страховки? А де зазвичай ви це робите? Мені так лінь постійно шукати в гуглі, я оце думаю може якось можна весь час в одному місці це робити?
Якби ви спішили і проїхали на червоне світло, платили би штраф? Чи ні? Просто якщо є поважна причина? Прийшов мені лист, а я думаю що тепер робити.
Роботи по пневмосистемі довелося поставити на паузу, а частина ліній уже змонтована. Потрібно тимчасово закрити відкриті виходи, щоб усередину не потрапляв пил, волога і щоб різьби не зіпсувалися за час простою.
Хто мав подібний досвід: що краще використовувати для такої консервації — звичайні заглушки, пневмозаглушки під швидкоз’єм чи якісь інші рішення?
І де ви зазвичай шукаєте нормальні варіанти, щоб одразу підібрати потрібний розмір і не морочитись із заміною потім?
Знайдені повідомлення [з 1 по 25 з 113 ]
Сторінки 1 2 3 4 5 Наступна
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.