1

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Уявіть що у вас є вибір купити дороге і нове авто, чи взяти якусь автівку якій років двадцять, але вона їздить. Що дешевше буде утримувати? При, тому що затрати на покупку самого авто будуть менші.

2

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Скажімо перед вами вибір, придбати квартиру у новобудові чи обрати щось зі старого житлового фонду, що ви оберете? Чому? Який варіант порадите людині яка в пошуку ідеального житла?

3

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

Шукаю де замовити будівельний вагончик. За містом почнеться скоро будівництво і будівельникам треба буде десь жити. Щоб не винаймати житло і можна було швидко добратися до роботи. Підкажіть де можна подивитися варіанти таких будиночків?

4

Доброго дня всім! Ви колись орендували квартиру? Шукаю чисту, простору квартиру в Києві, десь біля парку і так щоб не далеко від метро. Підкажіть скільки може коштувати така квартира і де шукати?

5

Підкажіть скільки коштує осаго в Одесі? Де краще оформити поліс? Скільки ви платите в рік за свій автомобіль?

Маю в господарстві декілька одиниць сільскогоподарської техніки. Ви знаєте що все це коштує дорого, а зараз такі часи що може стаись все що завгодно. Хочу застрахувати все. Скажіть як обрати страхову? І де кращі умови?

7

Всім привіт! Хочу запитати про страхування. Як часто ви купуєте страховку і де вигідніше всього це робити?

8

Хто знає хорошу страхову в Харкові? У мене скоро закінчить поліс для машини, треба робити новий, оце думаю куди поїхати. Може ви купуєте і щось порадите?

9

Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом

10

Ви колись користувались кешбеком? Цікаво, скільки за місяць коштів, таким чином ви повертаєте? За які послуги чи товари зазвичай отримуєте проценти?

11

Как купить квартиру в ОАЕ? Были пару раз там на отдыхе и очень понравилось, решили купить там жилье чтобы переехать. Интересно там только квартиры продают, или можно найти дом? Как вообще искать?

12

Ребята, я хочу купить квартиру, сейчас в поиске. Подскажите как эффективнее искать? Бюджет ограниченный но хочется выбрать действительно хороший вариант. Дайте несколько советов.

13

Вы когда-то сталкивались с договором пожизненного обеспечения, помощи? Есть какие-то нормативы или что там вообще указывается? Скажем если оговорено что покупаются лекарства и продукты, а владелица квартиры вдруг захотела ремонт, и со словами значит я вам не оставлю квартиру, устроила скандал. Это нормально?

14

Як проводите вільний час? А мені цікаво, якщо скажімо почати вивчати крипту, це дуже складно?

15

Скажіть ви колись офорлювали КАСКО? Яка зараз ціна? Чи зміниться ціна від віку авто?

16

Є питання по IP-телефонії. Можливо ви замовляли і порадите відповідальну компанію котра зможе допомогти з встановленням та налаштуванням?

17

Яку треба купувати страховку в подорож? Вперше їду у відпустку за кордон, не знаю яку брати дорогу чи дешеву? На що орієнтуватися?

18

Є у мене участок землі, колись купили думали будувати дім. І якось не склалося. Зараз вирішили продати. Підкажіть як це зробити швидко? Ставити дуже низьку ціну щоб пошвидше було також не хочу, але й чекати пів року нема коли.

19

Привіт! Підкажіть, скільк зараз коштує приміщення в оренду в Києві? Шукаю варіант під магазин в нормальному районі.

20

Багато хто чув і знає про криптовалюту. Мабуть багато хто нею цікавився і навіть щось заробляє. А от мені цікаво де краще зберігати свої накопичення?

21

Витасик написав:

Де вигідно можна замовити якісні меблі на кухню?

Будь-який хороший магазинчик. Вірніше треба дивитися щоб меблі були хороші. Хочете можете зайти до мене на сторіночку, я займаюся продажем меблів і техніки. От тільки клієнтів не так багато.
У мене питання, як взагалі самостійно можна розкрутити магазин в соцмережах? Бо я щось пробую робити, але підписників взагалі мало.

22

Подскажите сложно ли получить свидетельство о рождении ребенка, если он родился на оккупированной территории? Куда нужно обращаться?

23

(5 відповідей, залишених у Удобрения)

Чи страхували ви колись своє авто від викрадення? Як гадаєте чи потрібна така страховка?

24

Купили мы себе дачку в этом году. Там стоит полуразвалившийся домик, но хочется более надежное строение чтобы и инструмент оставить, и еду приготовить, и пожить пару дней. Как думаете строить или может взять модульный?

25

Как вы научились вязать? Какие советы дадите человеку который хочет научится? Где искать идеи и советы по вязанию?