Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 1 з 6)
Сторінки 1 2 3 … 6 Наступна
Теми користувача Ogurchik Виконати пошук
Знайдені повідомлення [з 1 по 25 з 130 ]
Плануємо організувати віртуальний офіс, де співробітники працюють із різних міст (і навіть країн), але мають відповідати на дзвінки як єдина команда.
Стою перед вибором: взяти готове хмарне рішення (Cloud PBX) «під ключ» і платити щомісячну абонплату за кожного користувача, чи найняти спеціаліста, щоб підняв свій сервер на Asterisk/3CX?
Цікавить досвід тих, хто підключав подібні штуки: які провайдери дають якісний зв'язок без затримок голосу та «роботизованого» звуку? І чи реально все це налаштувати самостійно людинi з базовими знаннями, чи без тлумачного сисадміна краще навіть не лізти?
Вирішила додати у своє життя трохи хендмейду. Обираю між спицями та гачком. Багато хто каже, що гачком вчитися простіше, бо там усього одна робоча петля, і якщо щось піде не так — легко розпустити й переробити.
Розкажіть про свій досвід: чому ви обрали саме гачок? І головне питання — це зараз бюджетне хобі чи моток гарної пряжі коштує як крило від літака? Що мінімально треба купити для першого старту, щоб розібратися, моє це чи ні?
Зараз стою на роздоріжжі. З батьком дитини розійшлися, він обіцяв допомагати, але за пів року перерахував аж тисячу гривень. Всі навколо кажуть: «Подавай до суду!», а я боюся, що витрачу більше грошей на адвокатів і нервів на судові засідання, а в результаті він просто оформиться на мінімалку й платитиме копійки.
Хто проходив цей процес «від і до»? З чого взагалі починати, які папери збирати і чи реально подати заяву самостійно без дорогих юристів (наприклад, через судовий наказ)? Чи варто взагалі ця гра свічок, чи простіше розраховувати тільки на себе?
Коли в домі з'являється малюк (або малий бешкетник-кіт, який злизує все з підлоги), починаєш зовсім по-іншому дивитися на склад засобів для миття підлоги та поверхонь. Звичайний хлор і жорсткі ПАРи тепер здаються справжньою загрозою.
Хочу повністю перевести дім на безпечні, гіпоалергенні засоби, які не залишають токсичного нальоту. Підкажіть, які бренди та магазини з еко-товарами обираєте для безпечного прибирання? Хто чим миє дитячий посуд та іграшки?
Знайшов на польському Allegro оригінальний бампер і комплект фар до свого авто в ідеалі. Ціна приємна, але об'єм і вага піднімають питання: як це все транспортувати через кордон, щоб доставка не коштувала як половина машини?
Шопоголіки зі стажем, підкажіть сервіси або приватних перевізників, які спеціалізуються саме на негабариті та запчастинах з Європи. Чи є сенс шукати «бусики», чи офіційні форвардери теж адекватно рахують об'ємну вагу?
Яка з цих подач тобі найбільше зайшла, чи пробуємо взагалі нову категорію товарів?
Привіт усім! Облаштовуємо передпокій і я дуже хочу поставити вузький консольний столик під дзеркало — виглядає на фото неймовірно стильно. Але чоловік стверджує, що це абсолютно непрактична річ, яка тільки займатиме місце у вузькому коридорі й швидко перетвориться на звалище для ключів, чеків та всякого дріб'язку. Дівчата, у кого є консоль у передпокої, як вона вам у побуті? Чи реально вона зручна, чи краще було поставити повноцінну комод-взуттєвницю?
Привіт усім! Зараз обираємо шафу в спальню і не можу визначитися з конфігурацією. Раніше у всіх стояли шафи-купе, але зараз бачу, що всі масово роблять розпашні фасади під саму стелю. Мені візуально розпашні подобаються більше, але турбує, чи зручно це в реальному житті, особливо якщо спальня не дуже широка і дверцята можуть перекривати прохід. Підкажіть з власного досвіду, що практичніше та сучасніше для спальні?
Привіт усім! Робили дрібні земляні роботи на ділянці й лопатою випадково пробили поліетиленову трубу водопроводу, яка йде від свердловини до будинку. Напір води пристойний, а швидкого доступу до центрального крана немає, бо його заклинило. Підкажіть, чи є якісь оперативні способи тимчасово перекрити або перетиснути саме ПЕ трубу прямо в траншеї, щоб зупинити воду й спокійно впаяти муфту? Чим у таких ситуаціях користуються сантехніки, щоб не затопити все довкола?
Привіт усім! Нещодавно зупинила поліція для банальної перевірки, і виявилося, що у мене вже два тижні як закінчився термін дії автоцивілки. Обійшлося попередженням, але чула, що за відсутність поліса штраф зараз 425–850 грн, і камери/патрульні це легко вираховують. Підкажіть, як ви зазвичай відстежуєте дату закінчення страховки, щоб не тримати це в голові і не налипнути на штрафи? Може, є якісь нормальні способи або зручні нагадувалки, щоб і нову оформлювати без переплат, і наявність чинних штрафів ПДР одразу контролювати?
Вітаю, форумчани! Незабаром їду у відпустку за кордон і зараз займаюся оформленням усіх документів. Найбільше питань виникло саме щодо туристичного страхування. Одні радять брати найдешевший поліс, інші кажуть, що краще звертати увагу не на ціну, а на умови страхування.
Підкажіть, як ви обираєте туристичну страховку? Чи доводилося комусь користуватися нею під час подорожі? І де зазвичай оформлюєте поліс, щоб це було швидко та надійно?
Привіт! Майже щовечора виникає одне й те саме питання: що приготувати на вечерю? Уже трохи набридли звичні макарони, картопля та котлети, хочеться чогось нового, але без екзотичних інгредієнтів і кількох годин біля плити.
Поділіться, будь ласка, що ви найчастіше готуєте на вечерю для всієї родини? Які страви виходять смачними, ситними й не потребують багато часу? Буду радий почути ваші перевірені ідеї.
Вітаю, форумчани! Зараз майже всі послуги можна отримати онлайн, тому стало цікаво, як це працює зі штрафами за порушення ПДР. Якщо мене зупинить поліція й випише штраф, чи потрібно одразу щось оплачувати на місці? Чи всі такі платежі зараз можна спокійно зробити онлайн пізніше?
Підкажіть, як це відбувається на практиці? Чи хтось уже оплачував штрафи через інтернет і наскільки це зручно?
Привіт всім. Планую подарувати коханій людині на день народження оригінальну сумку Birkin. Річ дуже дорога, тому найбільше хвилює питання доставки.
Хто мав досвід із замовленням люксових речей — чи безпечно відправляти їх звичайною поштою, чи краще користуватися спеціалізованими перевізниками? Кому ви реально довіряєте для таких покупок?
Якою косметикою користуєтесь? Чи завжди читаєте склад на етикетці? Хочу запитати поради, що можна купити для сухої шкіри. В магазині що не куплю, ефект максимум на день, а потім шкіра навіть не реагує.
Привіт всім. Вперше планую поїздку за кордон і зараз розбираюсь зі страховкою для виїзду. Чесно кажучи, трохи плутаюсь - хтось каже, що це обов’язково, хтось що можна і найдешевший варіант взяти.
От думаю: чи варто брати страховку з франшизою, щоб трохи зекономити, чи краще переплатити і взяти повне покриття без неї? І взагалі, на що ви звертаєте увагу при виборі туристичної страховки - сума покриття, країна, ризики чи щось інше?
Привіт всім. Плануємо невелику поїздку з друзями - хочемо на тиждень піти в турпохід у гори за кордон. Нам сказали, що обов’язково потрібно оформити туристичну страховку, особливо для активного відпочинку.
Я от зараз розбираюсь, яку краще обрати і на що звертати увагу. Бо бачу, що є просто “звичайні” поліси, а є ще з покриттям активного відпочинку, гірських маршрутів, травм тощо.
Хто вже оформлював туристичну страховку для походів або активного відпочинку - як ви обирали? На що дивилися в першу чергу: ціну, суму покриття, чи перелік ризиків? І чи були у когось випадки, коли страховка реально знадобилась у горах?
Привіт всім. Маю Toyota Corolla 2019 року, раніше була страхова, але були затримки з оформленням випадку і загалом сервіс “так собі”. Тому зараз думаю міняти компанію.
Хочу зрозуміти, як правильно обрати нормальну страховку на авто, щоб потім не було проблем. На що ви звертаєте увагу в першу чергу: ціну, репутацію, швидкість виплат чи щось інше?
Може оформити з франшизою? Але не до кінця розумію, чи це справді вигідно в реальних ситуаціях.
Привіт всім. Наскільки відеоспостереження для будинку корисне на практиці.
Чи справді камери допомагають уникнути неприємних ситуацій, чи це більше для того, щоб потім подивитися, що сталося? Цікавить досвід тих, хто вже встановлював собі таку систему.
І ще питання - до кого краще звертатися для монтажу: шукати приватного майстра чи компанію, яка займається відеоспостереженням під ключ?
Привіт всім. Цікаво почути вашу думку про сімейне життя. Ви зараз у шлюбі чи, можливо, вже маєте досвід розлучення?
Як вважаєте, що найбільше впливає на міцні та щасливі стосунки: кохання, повага, спільні цілі, довіра чи щось інше?
І якщо озирнутися назад, яку одну пораду ви б дали людям, які тільки будують сім'ю?
Привіт всім. Скільки цікавих видів рукоділля існує. Хтось в'яже, хтось вишиває, займається бісером, виготовляє декор для дому або навіть робить меблі власноруч.
Цікаво дізнатися, хто чим захоплюється у вільний час? Як ви прийшли до свого хобі і що вам найбільше подобається в ньому?
Привіт всім. Підкажіть, хто стикався з оформленням аліментів. Які документи потрібно зібрати для подачі заяви і куди саме звертатися?
Цікавить, чи можна все оформити самостійно без адвоката, і скільки часу зазвичай займає весь процес.
Привіт всім. Який зараз актуальний стиль в спальні мінімалізм, сучасний стиль, скандинавський інтер'єр, що буде виглядати актуально ще багато років?
Цікаво, як ви обирали дизайн для своєї спальні? Орієнтувалися на моду, поради дизайнерів чи просто робили так, як подобається?
Привіт всім. Робимо ремонт у спальні не можу визначитися з кольором - світлі, темні чи, можливо, щось під дерево.
Хочеться, щоб меблі виглядали сучасно, не набридли через рік і добре поєднувалися з інтер'єром. На фото все гарне, а от як це виглядає в реальному житті - вже інше питання.
На що взагалі варто звертати увагу при виборі кольору?
Привіт всім. Цікавить питання тимчасового перекриття труб, щоб спокійно все замінити і не переживати через можливі протікання.
Хто вже проходив через таку заміну - як організовували роботи? Чим перекривали труби на час ремонту і чи були якісь нюанси, про які краще знати заздалегідь?
Буду радий почути реальний досвід, щоб не наробити помилок на старті.
Збираюсь у відпустку що взяти з собою, щоб нічого не забути, але й не тягнути пів гардеробу?
Документи, одяг, аптечка - це зрозуміло. Але от питання зі страховкою не дає спокою. Брати чи ні? Бо ніби не планую хворіти або потрапляти в якісь ситуації, але всі кажуть, що за кордоном медицина дуже дорога.
Хто часто подорожує - оформлюєте страховку завжди чи іноді пропускаєте?
Знайдені повідомлення [з 1 по 25 з 130 ]
Сторінки 1 2 3 … 6 Наступна
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.