Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik
Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?
Підкажіть хороший автосалон для купівлі авто
Все залежить від марки авто яку ви хочете.. якщо я вам салон порше порекомендую? Будете купувати?
Кто не любит в жару поехать на дачу и в тени покушать вкусных ягод, если поставить бассейн еще и поплескаться, или же купить дачу где неподалеку есть река.. это же так круто. Но вопрос в том что на даче хочется жить в комфорте, но не вбухав в постройку домика все деньги. Какое решение для себя нашли вы? Какой дом должен быть на даче чтобы было комфортно?
Сейчас вообще проблематично найти квартиру в аренду? Просто очень много переселенцев, тех кто потерял свое жилье и им также где-то надо жить. В связи с этим вообще найти что-то возможно? А сколько стоит нормальная квартира в Оболонском районе? Как выбрать вариант?
Сейчас вообще проблематично найти квартиру в аренду? Просто очень много переселенцев, тех кто потерял свое жилье и им также где-то надо жить. В связи с этим вообще найти что-то возможно? А сколько стоит нормальная квартира в Оболонском районе? Как выбрать вариант?
Хочу написать завещание, меня смущают некоторые вопросы. Кто контролирует то что там будет написано? Или родственникам будет фиолетово, что я хочу , а они все равно разгребут все мое состояние и все? Сомневаюсь что в Украине так как в американском кино, что написали все все исполняют.. в жизни мне кажется все работает по другому.
Багато хто зараз обирає мінімалізм — мінімум меблів, спокійні кольори, нічого зайвого. Але чи справді так зручно в повсякденному житті? Чи не починає бракувати місць для зберігання й затишних дрібниць? Поділіться, хто живе в такому форматі — як воно на практиці?
А що з їжі вам найбільше подобається? От у мене знайома прямо не може якщо хоч раз в тиждень не з'їсть оселедець, а мені прям ну дуже подобаються мандарини. Я влітку страждаю, бо в магазинах їх знайти не реально, типу не сезон. А у вас є їжа за яку як кажуть душу продасте?
Планую після новорічних свят брати нову автівку. Хочу зразу запитати, на нову машину купувати КАСКО чи не треба, взяти тільки автоцивілку? А яку компанію порадите?
Купили будинок, він взагалі без нічого тільки ремонт свіжий. Треба меблі купити. Де ви замовляли, щоб гарна якість і більш менш ціни не кусалися?
Спальня.. ну що там може бути особливого? Ліжко.. шафа та якісь шпалери у квіточку. Чи це не так? Хіба це важливо як виглядає ваша спальня?
Ваше ставлення до іпотеки? А зараз під час війни варто влазити в кредити і брати іпотеку як ви вважаєте? Чи не ризиковано це?
Треба допомогти одній хорошій людині купити будинок десь в Київській області. Підкажіть як знайти хороший варіант? Чи варто звертатись в агенцію нерухомості?
Я не знаю як ви, але я дуже люблю всілякі парильні, сауни, бані. Хочу у себе в дворі встановити баньку. Підкажіть де краще її купити?
Цікаво як ви вважаєте допомагати мають тільки звичайні люди чи великі компанії мають долучатися до зборів для військових, хворих чи тих хто потребує допомоги?
Ви часто порушуєте правила на дорозі? Цікаво яка колекція штрафів у вас? Бо я щось частенько потрапляю в різні неприємності. А як вам зручніше оплачувати штрафи?
У меня знакомая живет с мужем и ребенком, он вообще не дает денег, никак не помогает. Говорит вы живете у меня в квартире и этого достаточно. А так это твой ребенок, что хочешь то и делай. Хотя он биологический отец. И что делать непонятно. Разводиться она пока не хочет.
Что вы делаете в свободное время? Чем заняться по вечерам кроме смотреть фильмы и листать соцсети?
Интересно, а что вы слышали о фиктивном браке? Неужели это еще практикуется в наше время? И что это можно как-то доказать?
Як ви вважаєте в приватному будинку потрібно встановлювати камери відеоспостереження? Як їх обрати і як все підключити?
Як по фото в інтернеті обрати якісні меблі? Треба замовити гарну спальню, але поки нічого не сподобалось. Допоможіть зробити вибір
Що у вас на вечерю? Діліться що ви готуєте, бо щось уже оці макарони з сиром і яєшнею надоїли.
Відкриваю у Вінниці магазинчик з домашніми смаколиками, поки плануємо працювати тільки для мешканців міста. Хочеться щоб на відкриття прийшло якнайбільше мешканців. Як можна себе прорекламувати?
Підкажіть чи проблематично виїхати на своєму авто за кордон? Я хочу на декілька тижнів у відпустку з родиною. Що треба окрім паспортів? Планується подорож по декількох країнам.
А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik