26

(1 відповідей, залишених у Покупка техники)

А що з їжі вам найбільше подобається? От у мене знайома прямо не може якщо хоч раз в тиждень не з'їсть оселедець, а мені прям ну дуже подобаються мандарини. Я влітку страждаю, бо в магазинах їх знайти не реально, типу не сезон. А у вас є їжа за яку як кажуть душу продасте?

27

(1 відповідей, залишених у Покупка техники)

Планую після новорічних свят брати нову автівку. Хочу зразу запитати, на нову машину купувати КАСКО чи не треба, взяти тільки автоцивілку? А яку компанію порадите?

28

(2 відповідей, залишених у Удобрения)

Купили будинок, він взагалі без нічого тільки ремонт свіжий. Треба меблі купити. Де ви замовляли, щоб гарна якість і більш менш ціни не кусалися?

29

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Спальня.. ну що там може бути особливого? Ліжко.. шафа та якісь шпалери у квіточку. Чи це не так? Хіба це важливо як виглядає ваша спальня?

30

Ваше ставлення до іпотеки? А зараз під час війни варто влазити в кредити і брати іпотеку як ви вважаєте? Чи не ризиковано це?

31

Треба допомогти одній хорошій людині купити будинок десь в Київській області. Підкажіть як знайти хороший варіант? Чи варто звертатись в агенцію нерухомості?

32

Я не знаю як ви, але я дуже люблю всілякі парильні, сауни, бані. Хочу у себе в дворі встановити баньку. Підкажіть де краще її купити?

33

Цікаво як ви вважаєте допомагати мають тільки звичайні люди чи великі компанії мають долучатися до зборів для військових, хворих чи тих хто потребує допомоги?

34

Ви часто порушуєте правила на дорозі? Цікаво яка колекція штрафів у вас? Бо я щось частенько потрапляю в різні неприємності. А як вам зручніше оплачувати штрафи?

35

(1 відповідей, залишених у Прочая техника)

У меня знакомая живет с мужем и ребенком, он вообще не дает денег, никак не помогает. Говорит вы живете у меня в квартире и этого достаточно. А так это твой ребенок, что хочешь то и делай. Хотя он биологический отец. И что делать непонятно. Разводиться она пока не хочет.

36

(4 відповідей, залишених у Прочая техника)

Что вы делаете в свободное время? Чем заняться по вечерам кроме смотреть фильмы и листать соцсети?

37

Интересно, а что вы слышали о фиктивном браке? Неужели это еще практикуется в наше время? И что это можно как-то доказать?

38

Як ви вважаєте в приватному будинку потрібно встановлювати камери відеоспостереження? Як їх обрати і як все підключити?

39

(4 відповідей, залишених у Прочая техника)

Як по фото в інтернеті обрати якісні меблі? Треба замовити гарну спальню, але поки нічого не сподобалось. Допоможіть зробити вибір

40

Що у вас на вечерю? Діліться що ви готуєте, бо щось уже оці макарони з сиром і яєшнею надоїли.

41

Відкриваю у Вінниці магазинчик з домашніми смаколиками, поки плануємо працювати тільки для мешканців міста. Хочеться щоб на відкриття прийшло якнайбільше мешканців. Як можна себе прорекламувати?

42

Підкажіть чи проблематично виїхати на своєму авто за кордон? Я хочу на декілька тижнів у відпустку з родиною. Що треба окрім паспортів? Планується подорож по декількох країнам.

43

А у вас вдома красиві меблі? Де купували? Як підібрати красивий дизайн спальні? Чи варто купувати гарнітур чи краще брати різні меблі?

44

(2 відповідей, залишених у Прочая техника)

Хочу найти додатковий дохід, багато говорять про крипту. Чи дійсно можна на ній щось заробити не маючи вкладень? З чого почати?

45

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Чи можна зараз інвестувати в новобудову? Хочу придбати квартиру десь неподалік Києва, але переживаю чи взагалі можна буде отримати ключі?

46

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Знаєте у нас говорять що держава давить малих підприємців і не дає їм розвиватися, бо дуже великі податки. І багато підприємців вимушені закриватися. Це так?

47

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Здійснилась давня мрія, ми нарешті купили свій дім. Зараз займаємось тим що приводимо його до ладу. І у мене таке бажання, побудувати невеличку лазню на території. От тепер думаю як це реалізувати?

А зараз взагалі хтось будує будинки? Я маю на увазі приватний будинок для себе? Бо судячи по цінах на матеріали, то треба бути якимось мультимільйонером щоб побудувати дім. Чи може краще знайти та купити готовий? Ви б що зробили, може дасте пораду?

49

Я знаю що є франшиза, але скажімо я не хочу нею користуватися, бо у разі чого то плати все сам. А які ще є варіанти щоб трішки менше платити за КАСКО?

50

Добре.. калькулятор допоможе вирахувати скільки на моє авто вийде страховка.. а яким чином можна здешевити поліс?