Ситуація така: скоро мають прийти гості, а стояти пів дня на кухні взагалі немає можливості. Замовляти доставку не хочу - хочеться щось своє, домашнє, але щоб без складних рецептів і довгого приготування.

Потрібно щось швидке, смачне і щоб виглядало нормально на стіл, а не “на швидку руку зліплено”.

Хто що готує в таких випадках - поділіться ідеями, що можна зробити швидко і без заморочок?

27

(1 відповідей, залишених у Покупка техники)

Питання по онлайн рекламі магазину чи обов’язково вести Instagram/TikTok, і чи реально з цього є продажі, якщо місто не дуже велике, таке як Полтава?

Хто має досвід у роздрібній торгівлі одягом у невеликих містах - що зараз реально працює і допомагає виділятись серед конкурентів?

28

(10 відповідей, залишених у Покупка техники)

У мене питання до власників електромобілів, окрім зарядки авто, на що ще витрачаєте кошти? І чи дорого на таке авто купувати КАСКО? Можливо можна якось порахувати?

29

(10 відповідей, залишених у Покупка техники)

Зараз хто має можливість пересідають на електро.. Знаєте що вам пораджу? Може у кого зі знайомих є електро, просто спробуйте на ній поїхати.. ви потім інше авто не захочете, або якщо переживаєте що заряду не вистачить на дальні поїздки, гібрид взяти

30

Вже не перший раз виникають проблеми з оформленням на усиновлення. То якісь документи не підходять, то кажуть чекати, то взагалі натякають, що шансів мало.

І вже не дуже зрозуміло, що саме впливає на рішення - житло, дохід, сімейний стан чи ще якісь моменти, про які одразу не говорять.

Хто проходив через усиновлення - через що найчастіше бувають відмови і що реально можна змінити або підготувати, щоб процес нормально зрушив?

31

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Недавно дивились дивани — в магазині всі такі гарні, м’які, консультанти кажуть “будете як на хмаринці сидіти”. В результаті береш, ставиш вдома — і вже через пару днів розумієш, що або занадто м’який, або спина втомлюється, або розкладати незручно.

І от не зовсім зрозуміло, як люди взагалі обирають диван так, щоб потім не шкодувати. Бо це ж не дрібниця, міняти кожен рік не будеш.

Хто вже проходив через це — на що реально звертаєте увагу при виборі? Ви більше дивитесь на комфорт одразу в магазині чи на механізм і наповнення?

Буває такий настрій, коли на вечерю хочеться чогось смачного і трохи незвичного, не просто котлети чи курку з гарніром. Уже навіть думала замовити щось готове, але хочеться саме купити хороше м’ясо і приготувати вдома щось цікаве.

Тільки от питання — де ви зазвичай берете нормальне м’ясо, коли хочеться чогось справді смачного? Може є місця, де можна знайти хороші стейки, качку, ребра чи ще щось не зовсім стандартне для звичайної вечері?

33

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

Для мене було нещодавно відкриттям що автоцивілка в Києві, Черкасах і Полтаві навіть від одної страхової відрізняється ціною. Цікаво чому? Хоча буде однакове авто, рік випуску, пробіг, двигун.. але все одно ціна різна.

34

Нещодавно купив машину і тепер думаю, яку страховку краще зробити. Автоцивілка, як я розумію, обов’язкова, але багато хто радить ще брати міні-КАСКО або інші додаткові поліси.

От, наприклад, їдеш по трасі - з-під коліс вилітає камінець і з’являється тріщина на лобовому склі. Цікаво, яка страховка взагалі покриває такі речі? Бо не дуже хочеться потім ремонтувати все за свій рахунок.

Хто вже стикався з таким - що краще оформлювати після покупки авто і чи є сенс брати щось крім звичайної автоцивілки?

35

Останнім часом кілька разів отримував штрафи за порушення ПДР і щоразу виникає питання, як їх швидше оплатити. Їздити в банк не дуже хочеться - це зайвий час і черги.

Підкажіть, як ви зазвичай сплачуєте такі штрафи: через додаток, онлайн-сервіси чи все ж у банку? І взагалі цікаво, часто вам приходять штрафи, чи це просто мені так «щастить»?

36

У нас в офісі зараз звичайні телефони і мобільний зв’язок, але все частіше радять перейти на IP-телефонію. Кажуть, що це зручніше для бізнесу: можна зробити внутрішні номери, переадресацію дзвінків, запис розмов і навіть працювати з дзвінками віддалено через інтернет.

Але не зовсім розумію, чи це справді вигідно і скільки взагалі коштує підключення. Бачив, що деякі провайдери пропонують базові пакети приблизно від 160–220 грн на місяць за номер, а іноді підключення може бути майже символічним, якщо брати хмарну АТС.

Хто вже використовує IP-телефонію в офісі - чи реально вона полегшує роботу компанії? І що потрібно для старту: спеціальні телефони, сервер чи достатньо просто інтернету і програми?

Сейчас я нахожусь на грани развода и начал переживать за имущество. До брака у меня уже была квартира и некоторые сбережения, но теперь не совсем понимаю, может ли вторая сторона претендовать на это при разделе имущества.

Кто сталкивался с подобным - как доказать, что это имущество было приобретено еще до брака и оно не подлежит разделу? И если знаете, порекомендуйте хорошего адвоката по семейным делам, который реально разбирается в таких вопросах.

38

Сину 9 років, останнім часом почав жмуритися, сідає ближче до телевізора, в школі каже, що не бачить з дошки. Раніше проблем не було. Чесно, трохи панікую.

Хочу зробити нормальну перевірку зору, можливо комп’ютерну діагностику, а не просто “прочитати букви”. Порадьте, будь ласка, клініку куди краще звернутися з дитиною?

Може хтось проходив лікування або підбір окулярів для школярів - де реально уважно ставляться до дітей?

39

Як вважаєте якісні меблі зараз це розкіш? Коли починаєш дивитися ціни на меблі здається що хтось їх вигадував просто під свій настрій. Це що за 7-8 значні числа у ціні за звичайний стіл? Бо мені треба в нову квартиру меблі купити, я тепер думаю чи взагалі реально зараз щось купити за адекватну ціну?

40

Ви часто купуєте страховки? А де зазвичай ви це робите? Мені так лінь постійно шукати в гуглі, я оце думаю може якось можна весь час в одному місці це робити?

41

Якби ви спішили і проїхали на червоне світло, платили би штраф? Чи ні? Просто якщо є поважна причина? Прийшов мені лист, а я думаю що тепер робити.

Роботи по пневмосистемі довелося поставити на паузу, а частина ліній уже змонтована. Потрібно тимчасово закрити відкриті виходи, щоб усередину не потрапляв пил, волога і щоб різьби не зіпсувалися за час простою.

Хто мав подібний досвід: що краще використовувати для такої консервації — звичайні заглушки, пневмозаглушки під швидкоз’єм чи якісь інші рішення?
І де ви зазвичай шукаєте нормальні варіанти, щоб одразу підібрати потрібний розмір і не морочитись із заміною потім?

43

(4 відповідей, залишених у Покупка техники)

Автовласники, ану скажіть ціна страховки на авто залежить від вартості самого авто? Де ви купуєте сраховку на свій автомобіль?

44

(4 відповідей, залишених у Покупка техники)

mizolda написав:

Підкажіть хороший автосалон для купівлі авто

Все залежить від марки авто яку ви хочете.. якщо я вам салон порше порекомендую? Будете купувати?

45

(3 відповідей, залишених у Покупка техники)

Кто не любит в жару поехать на дачу и в тени покушать вкусных ягод, если поставить бассейн еще и поплескаться, или же купить дачу где неподалеку есть река.. это же так круто. Но вопрос в том что на даче хочется жить в комфорте, но не вбухав в постройку домика все деньги. Какое решение для себя нашли вы? Какой дом должен быть на даче чтобы было комфортно?

46

Сейчас вообще проблематично найти квартиру в аренду? Просто очень много переселенцев, тех кто потерял свое жилье и им также где-то надо жить. В связи с этим вообще найти что-то возможно? А сколько стоит нормальная квартира в Оболонском районе? Как выбрать вариант?

47

(0 відповідей, залишених у Покупка техники)

Сейчас вообще проблематично найти квартиру в аренду? Просто очень много переселенцев, тех кто потерял свое жилье и им также где-то надо жить. В связи с этим вообще найти что-то возможно? А сколько стоит нормальная квартира в Оболонском районе? Как выбрать вариант?

48

Хочу написать завещание, меня смущают некоторые вопросы. Кто контролирует то что там будет написано? Или родственникам будет фиолетово, что я хочу , а они все равно разгребут все мое состояние и все? Сомневаюсь что в Украине так как в американском кино, что написали все все исполняют.. в жизни мне кажется все работает по другому.

Багато хто зараз обирає мінімалізм — мінімум меблів, спокійні кольори, нічого зайвого. Але чи справді так зручно в повсякденному житті? Чи не починає бракувати місць для зберігання й затишних дрібниць? Поділіться, хто живе в такому форматі — як воно на практиці?

50

А що з їжі вам найбільше подобається? От у мене знайома прямо не може якщо хоч раз в тиждень не з'їсть оселедець, а мені прям ну дуже подобаються мандарини. Я влітку страждаю, бо в магазинах їх знайти не реально, типу не сезон. А у вас є їжа за яку як кажуть душу продасте?