101

(6 відповідей, залишених у Новости проекта)

Хочу замінити всю сантехніку у ванній кімнаті. Можете порадити, як правильно її обирати? На що звертати увагу, щоб потім не довелося часто ремонтувати? Дякую за будь-які рекомендації!

102

(1 відповідей, залишених у Прочая техника)

Головне в цій справі - це купувати іграшки для дорослих у перевірених та авторитетних магазинах, наприклад, НоТабу - мій улюблений. Звертай увагу на матеріали, з яких вони виготовлені – краще вибирати силікон, АБС-пластик або медичний латекс. Почитай відгуки та дивися, щоб на сайті були сертифікати якості. І не забудь про гігієну – вибирай товари, які легко мити та дезінфікувати. Я собі купив насадки на член тут і цілком задоволений ними.

103

(3 відповідей, залишених у Новости проекта)

Шукаю вихід на виробника дверей, треба в офіс замовити вхідні двері д ля кабінетів та приміщень. До кого порадите звернутися з такою проблемою?

104

(3 відповідей, залишених у Новости проекта)

Постоянно заказываю ткани для интерьерного декора по интернету, есть классный магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ru/catalog/dlya-doma/dlya-shtor.html вот тут советую выбирать ткани для штор. Магазин предлагает большой выбор тканей по адекватным ценам. Качество всегда на высоте, ткани прочные и долговечные. Удобно, что можно заказать образцы перед покупкой. Цены хорошие, особенно с учетом качества. Рекомендую всем, кто занимается шитьем и рукоделием.

105

(6 відповідей, залишених у Удобрения)

Для саду які меблі можете порадити?

106

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Організовуючи перевезення виробничого обладнання, cargomovingcompany.com.ua показала вражаючий рівень професіональності та ефективності. Вони допомогли нам розробити план перевезення, враховуючи всі наші вимоги, і виконали роботу бездоганно. Водії були кваліфіковані та дбайливі, забезпечивши безпечну доставку обладнання. Це було неймовірно!

107

(4 відповідей, залишених у Удобрения)

Щодо обміну криптовалюти, що порадите?

108

(4 відповідей, залишених у Удобрения)

Як людина, яка цінує здорове харчування, я був у захваті, коли знайшов цукерки "Кокос та курага" від Hroom Room. Їхній ніжний смак кокосу та свіжість кураги разом з хрусткими горішками роблять ці цукерки ідеальним вибором для перекусу. Вони не містять доданого цукру, тому я можу насолоджуватися ними без відчуття провини. Ці цукерки також є чудовим варіантом для тих, хто дотримується дієти або шукає корисні солодощі для дітей. Рекомендую всім, хто шукає здоровий та смачний варіант перекусу або десерту.

109

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Хто цікавиться модою, трендами, де ви шукаєте поради та лайфхаки щодо одягу та підбору аксесуарів?
Скиньте цікаві публікації.

110

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Приветствую! Какого плана вам интересны сайты и новости, что именно вы хотите узнать, по какой теме стоит вам советовать статьи? Я люблю читать про известных личностей, бизнесменов и так далее. Один из таких медийных персон - это Анатолий Шкрибляк Я про него постоянно натыкаюсь на статьи и публикации в СМИ, инетрнете и так далее. Интересная личность, советую вам тоже с ним познакомиться.

111

(8 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Проконсультуйте, будь ласка, по кухонним столам

112

(9 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Если вам надо купить десерты или сладости по интернету, то я вам посоветую отличного поставщика Мантинга. Этот производитель давно всем известен, кто работает в пищевой промышленности, а именно - закупается для кафе, ресторанов и так далее. Отптом здесь много заказать самые вкусные продукты питания.

113

А ще які магазини з іграшками можете порадити?

114

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Мы часто шьем на зараз разный текстиль - и коврики, и подушки, и пледы. Материалы для работы заказываем напрямую у производителя Текстиль Контакт. Рекомендую посмотреть у них и ковролин должен быть, и много чего другого полезного для работы. Цены здесь очень приятные и если договариваться про опт, то это даже выгоднее получится. Плюс онлайн заказывать - это тоже удобно.

https://tk.ua/media/cache/resolve/news_thumb_list/uploads/images/6yBT3BmcjMovTC-mZXLMpg.jpeg

115

(8 відповідей, залишених у Удобрения)

Какое лечение? Это растение применяют в медицине!

116

(10 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Купівля продуктів харчування в інтернеті стала для мене справжнім порятунком. Зручно вибирати все необхідне, уникаючи черг у магазинах, і часто можна знайти цікаві акції та знижки. Так, я замовляю пиріжки з сосискою та картоплею https://www.dobra-kukhnia.com.ua/produc … artopleyu/ від українського виробника Добра Кухня - це неймовірно смачно та не дорого!

117

(6 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

А мне надо книги на английском для сына купить. Где это лучше всего сделать?

118

(10 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Мне понравилось работать с поставщиком Мантинга. У этой фирмы очень много продуктов питания, которые можно предлагать посетителям кафе или столовых. Смотрите, вот каталог по хлебу https://mantinga.org/ru/catalog/105-hleba/ Есть также булочки, багеты, круасаны и выпечка - слойки с начинками и так далее. Также хочу обратить внимание на десерты от Мантинга - пончики, маффины, это нечто! Сам их люблю и постоянно покупаю себе домой.

Хто розбирається в таких пристроях, як підсилювачі мобільного зв'язку, будь ласка, дайте пораду: як обрати для себе на фірмк такий пристрій? Де подивитися ціни та замовити його онлайн?

120

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Кто может мне подсказать магазины с фурнитурой для шитья.
Хочу пошить себе наряд, не могу подобрать к нему фурнитуру. Ткань уже есть.
Может, вы мне скажете, где искать такие товары?

121

(6 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

В мене на дачі проблеми з плиткою, раніше газ був, але тепер прийшлося відмовитися, бо це дорого. Тому, я собі узяла індукційну плиту Grunhelm GI-922 https://ek.ua/ua/GRUNHELM-GI-922.htm Вона невелика, потужна, на одну комфорку. Але мені цього вистачає, бо я на дачі мало варю їсти, там і без того багато роботи. Якщо вам треба щось більш потужне, то гляньте інші варіанти плит на цьому сайті.

122

А кого порадите з виробників дверей7 Як обрати двері в нову оселю7

123

(8 відповідей, залишених у Новости проекта)

Я могу вам скинути каталог ліжок з магазину Дім Інтер'єрів https://dim-interior.com.ua/mebli-ua/lizhka Саме тут варто купувати меблі, якщо ви хочете мати стильний інтер'єр надовго. Цей магазин досить популярний серед подібних, бо тут завжди можна знайти щось з меблів та замовити з доставкою те, що сподобалось. Отже, я для себе обираю меблі саме тут і всім раджу.

124

(5 відповідей, залишених у Новости проекта)

Да, вы правы. Обменников много, а вот таких чтоб надежных - это надо внимательно отбирать. Именно украинский обменник лучше всего использовать Обмифай https://obmify.com/ru Достойная альтернатива подобных ресурсам. Это хоть и молодой сервис, но уже зарекомендовал себя с хорошей стороны. тут все продумано для мелочей, удобно, быстро и выгодно! Пользуйтесь.

125

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Я ковдри дуже люблю, на зиму тепленьку купую