Кто реально может убрать сажевый фильтр в Киеве без последствий для машины? Желательно, чтобы не просто вырезали, а и прошили нормально.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Yaggi
Кто реально может убрать сажевый фильтр в Киеве без последствий для машины? Желательно, чтобы не просто вырезали, а и прошили нормально.
Приветствую! Посмотри игрушечное оружие в магазине Трендтой https://trendtoy.com.ua/igrushki-ru/igr … u/ak-47-ru У них действительно достойный ассортимент — от классических пистолетов до автоматов и арбалетов. Всё безопасно, ярко и детям очень нравится. Плюс часто бывают новинки и интересные наборы.
Привіт усім! Хочу знайти щось солоденьке, але без хімії й цукру, бо на дієті. Чи є в когось досвід з натуральними десертами? Щоб було смачно, а не просто “здорово”
Дивіться новобудови від компанії ІнтергалБуд за посиланням — там ще не завищені ціни, а забудовники пропонують класні варіанти з плануванням і паркінгом. Ми придивлялися до одного ЖК біля Липинського — все нове, продумане, і до центру недалеко.
Ищу, где заказать уборку квартиры после ремонта. Хочу, чтобы убрали пыль, помыли окна и всё блестело. Кто юзал проверенные услуги?
Есть там пушки, которые прям огонь, не вопрос. Но они не каждый раз падают. Часто шансы на них мелкие, но если уж упал — считай повезло. По теме могу дать ссылку на крутую статью https://csgo-news.com/kejsy/luchshie-skiny-na-hellcase/ Здесь перечислены лучшие кейсы и скины на Hellcase.
Всім привіт! Хто може допомогти в пошуку текстилю?
Шукаю гарну постільну білизну — щоб не синтетика, а щось з натуральних тканин. Де у Львові можна придбати?
Уже пару месяцев беру всё в Dr.Smok drsmoke.org/ реально кайфовый сервис. Под-системы всегда свежие, ничего не залеживается, жидкости оригинальные, есть как классика, так и интересные вкусы. Несколько раз звонил — консультанты в теме, помогли подобрать солевую под нужную крепость. По доставке — максимум 2 дня, всегда приходит в срок и хорошо упаковано. Если ценишь качество и не хочешь рисковать, смело можешь попробовать.
Вітаю!
Шукаю якісні безглютенові пластівці для здорового харчування. Чув, що є нові українські бренди, які випускають таку продукцію. Чим вони можуть бути кращими за закордонні аналоги?
Брала класну масажну олію з ароматом іланг-ілангу ось тут https://htyvka.com.ua/intimna-kosmetika … uru-masazh Вона дуже ніжна і не залишає жирних слідів. Шкіра після неї гладенька, ковзання ідеальне. Купувала на сайті, де багато засобів для інтиму, тому там і опис детальний, і якість хороша. Можна знайти як класичні варіанти без запаху, так і щось із афродизіаками — залежно від настрою.
Підкажіть, будь ласка, які засоби для догляду за обличчям краще вибирати, якщо хочеться натурального ефекту без тяжкості на шкірі?
Якщо хочеться справжньої японської гастрономії, дуже раджу сходити в Zuma. Це не просто суші — тут широкий вибір страв: тепаніакі, сашимі, роли, супи, гриль. Відчувається якість інгредієнтів, подача дуже естетична, а інтер’єр створює атмосферу сучасного Токіо. Обслуговування на рівні — персонал уважний і добре знається на меню. Тут японська кухня в Києві, яка однозначно варта уваги, якщо шукаєш не формат «на виніс», а повноцінний ресторан з японським характером.
Всім привіт!
Порадьте, будь ласка, італійський ресторан у Києві, де реально готують смачно, а не просто красиво подають. Бажано з пастою ручної роботи і класною піцою.
Дивись проєкти від Smart Development, вони пропонують будівництво котеджів в Києві — у них є котеджне містечко «Свій Дім» під Києвом, у Крюківщині. Будинки будують з цегли, утеплюють, комунікації централізовані. Під’їзди асфальтовані, поруч усе потрібне. Приємно, що не просто коробки зводять, а реально продумане житло. І забудовник перевірений.
Шукаю чіабату з хрусткою скоринкою й пухким м’якушем. Готуємо сендвічі в кафе, потрібна якість, яка не соромно подати. Підкажіть постачальника!
Проходил эту тему пару месяцев назад. У меня были те же симптомы — провалы в тяге, расход поднялся, и машина тупо душилась. По совету знакомого заехал в Регион Авто Сервис https://www.region-autoservice.com/ru/s … talyzatora это на левом берегу. Ребята сделали диагностику, чётко показали, что катализатор забит почти в ноль. Предложили несколько вариантов, но посоветовали не экономить и поставить нормальный аналог. Сделали всё за день, аккуратно, ничего не навязывали. После замены — как будто мотор ожил. Разница — день и ночь. Цена адекватная, дали гарантию, работают по-честному. Так что, если не хочешь экспериментов на своём авто — рекомендую этот сервис.
Привет народ!
Глянул в интернете столешки из кварца — и фиг поймёшь, почему один и тот же цвет может стоить в два раза дороже в разных местах. Что влияет на цену? Бренд? Толщина?
Добрий день! Була подібна історія, але обійшлося без капітального ремонту. Знайшли послуги сантехніка на сайті IWS, вони спочатку зробили діагностику, виявили точку протікання й виправили без демонтажу всього. Реально круто спрацювали та ціни досить прийнятні - дивись детальніше на сайті за посиланням вище.
Задумався про перехід з пода на дрипку. Чи варто? І які плюси/мінуси? Буду вдячний за реальні відгуки.
Є така команда — Art Vision, яка пропонує світлові вивіски у Вінниці. Вони спеціалізуються якраз на таких проєктах, і точно вміють робити гарно. Я для шоуруму в них замовляв об’ємну вивіску з підсвіткою — вийшло супер, не дешево на вигляд і дуже якісно зібрано. Вони ще й запропонували, як краще розмістити логотип, щоб було видно навіть із машини. Якщо хочеш щось дійсно естетичне — звернись до них.
Мій бойлер перестав працювати, він не гріє воду, і я не знаю, у чому проблема. Можливо, з ним щось сталося з ТЕНом або термостатом. Хтось може порекомендувати майстра в Києві, який займається ремонтом бойлерів? Потрібно терміново, тому що гарячої води немає вже кілька днів.
Я недавно тоже искал межкомнатные двери с выгодными предложениями и нашел, что на сайте Rodos как раз проходят акции. У них довольно большой выбор двери в акции разных моделей, и что важно, они делают скидки на качественные изделия. У меня были сомнения по поводу покупки онлайн, но двери пришли в хорошем состоянии, привезли быстро, а доставка по Киеву была бесплатной. Подходит, если хотите сэкономить, но не жертвовать качеством.
Які зараз найкращі новобудови в Україні? Бачив, що Linden Luxury Residences отримав премію, що це за комплекс?
Довго шукав надійного постачальника тканин, бо працюю у сфері корпоративного одягу, і для мене важливо, щоб матеріали витримували щоденне носіння, багаторазове прання та зберігали пристойний вигляд. Випробував багато варіантів, але найбільше задоволений співпрацею з Текстиль-Контакт. Ось тобі посилання на них https://tk-company.com.ua/uk/tk-market-pochaina/ там усі деталі знайдеш і про тканини, і про саму компанію.
Подскажите хороший обменник для крипты, где курс нормальный и выплаты без задержек. Желательно без лишних проверок и скрытых комиссий.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Yaggi