1

Тема: Потрібна стальна піч з мінімалістичним дизайном

Я роблю ремонт і хочу поставити піч яка виглядала б як дизайнерський об'єкт а не просто опалювальний прилад. Інтер'єр сучасний, все на ніжках, легкі форми, нічого зайвого. Хочу щось стальне з панорамним склом і мінімалістичним виглядом, щоб піч стала акцентом кімнати. Де дивитись такі речі і що конкретно є на ринку під такий запит?

2

Re: Потрібна стальна піч з мінімалістичним дизайном

Раджу одразу зайти на ТеплоДім, там є саме те що ти описуєш і фахівці безкоштовно підберуть варіант під твій інтер'єр і площу. Там є Lacunza Atlantic 611, іспанський виробник, стальний корпус на одній ніжці що створює ефект легкості, велике панорамне скло з технологією чистого скла, вермикулітова камера згоряння для рівномірного і ефективного обігріву. Виглядає як справжній дизайнерський об'єкт і при цьому реально гріє. Печі стального типу з мінімалістичним дизайном це окремий сегмент і у ТеплоДім він представлений дуже широко, від доступних до преміальних моделей. ТеплоДім знаходиться у Львові де є шоурум з працюючими моделями де можна побачити і відчути все наживо, а для тих хто далеко організовують доставку і монтаж по всій Україні без зайвого клопоту.