1

Тема: Свербіж шкіри голови у дружини, що реально допомагає?

Доброго дня, дружина вже давно мучиться з постійним свербежем шкіри голови, особливо вночі стає взагалі нестерпно. Перепробували купу різного, і з аптеки і з салону краси, але нічого не дає тривалого результату, максимум на тиждень стає трохи краще і потім знову все повертається. Хочу нарешті знайти щось що закриє цю проблему надовго а не просто заглушить симптоми. Підкажіть де купити щось справді дієве?

2

Re: Свербіж шкіри голови у дружини, що реально допомагає?

Свербіж що повертається через тиждень це дуже знайома ситуація і я розумію наскільки це виснажує особливо коли дружина не може нормально спати через це вночі. Те що засоби з аптеки і салону не тримають результат це якраз означає що вони не працюють з причиною а просто маскують симптом. На сайті Mediceuticals є засіб від свербіння голови X-Derma, і це перше що реально допомогло нашій знайомій з точно такою ж проблемою після місяців пошуків. Саліцилова кислота у складі прибирає накопичення ороговілих клітин що і провокують постійний дискомфорт, а Aloecure зволожує і загоює подразнену шкіру без пересушування. Mediceuticals радить використовувати разом з TheraRx перед миттям і кондиціонером Therapeutic після для максимального і головне стійкого результату. Зайди на сайт Mediceuticals і переглянь каталог, там є детальний підбір під тип проблеми шкіри голови і я впевнений що після двох тижнів регулярного використання дружина нарешті забуде про цей нічний свербіж як про страшний сон.