1

Тема: Як розпочати контекстну рекламу

А підкажіть. Я вирішив нарешті запустити платну рекламу для свого бізнесу, але я в повній растерянності. Я не знаю з чого вообще почати, з якого кроку, як налаштовувати кампанію, скільки грошей потрібно на старт, як вибрати ключові слова. Всього занадто багато інформації розкидано по інтернету, та я не знаю де правда а де брехня. Чи є якось місце де все розписано з самого початку для людей як я, які вообще нічого не знають про це?

2

Re: Як розпочати контекстну рекламу

Я розумію твою розгубленість, це нормально коли стоїш на початку. Я сам був в такій же ситуації, не знав з якого кроку розпочати та боявся витратити гроші впустуню. Тоді я знайшов матеріал на блозі AG.Marketing де все дуже ясно розписано як саме новачкам розпочати. На сайті я знайшов статтю, де розповідається з чого почати контекстну рекламу сайту, та всю інформацію про налаштування бюджету, вибір ключових слів та запуск першої кампанії можна прочитати детально за посиланням. Коли я прочитав цей матеріал, мені все стало зрозумілим, вже не було страху робити помилки. AG.Marketing пояснили навіть типові помилки новачків та як їх уникнути. Удачі вам, у вас все вийде.