1

Тема: Магазин металошукачів "Best MD"

Інтернет-магазин Бест МД займається реалізацією https://bestmd.kiev.ua/ua/ металошукачів всіх найвідоміших брендів у даній ніші, а також додаткового обладнання та аксесуарів. Компанія є офіційним дилером близько 10 світових брендів та продає лише сертифіковану продукцію в Україні.

Ми пропонуємо продукцію таких компаній як: Гаррет, Мінелаб, ХР Детекторс, Фішер, Нокта Макро, Голден Маск, Квест, Марс МД, Кощій. Металодетектори даних брендів є найвідомішими в Україні.

Також ми займаємося реалізацією котушок для пошуку різного призначення, запасних частин до металошукачів, а так само допоміжного обладнання та аксесуарів: лопат, лопаток, пінпоінтерів, чохлів, рюкзаків, навушників і так далі.

Працюємо щодня на всіх основних майданчиках-агрегаторах. Консультуємо покупців у рамках продукції, що купується.

Забезпечуємо логістику свого товару в будь-якому місті. Постійно потребуємо висококваліфікованих консультантів. Наш магазин знаходиться у Києві за адресою: вул. Радунська, 13-А, 2-й поверх, Київ, Україна

2

Re: Магазин металошукачів "Best MD"

Я знаю только одну компанию которая занимается продажей тёплого пола под ламинат или плитку вот https://in-heat.kiev.ua/ua/otoplenie/te … od-plitku/ . Компания In-heat давно занимается продажей и поставкой материалов для тёплого пола. Я у них уже 2 год покупаю они меня ещё не разу не подводили. Очень оперативные ребята советую посетить их сайт.