1

Тема: Купівля зарядної станції

Всім привіт. Я все ж таки вирішила собі купити зарядну станцію, але не дуже в них розуміюсь, тому складно обрати. Порадьте мені якісну та не дуже дорогу зарядну станцію, та інтернет-магазин де її можна купити.

2

Re: Купівля зарядної станції

Привіт і вам! Я працюю віддалено, тому мені потрібно щоб мій ноутбук завжди був зарядженим. Саме для цього я купила не погану зарядну станцію, яка вже не раз мене дуже виручала. Можу підказати магазин де її купував, там є з чого обрати.

3

Re: Купівля зарядної станції

От і я хочу, щоб у випадку відсутності електроенергії, користуватися своїми всіма гаджетами. Скажи, будь ласка, яку саме зарядну станцію ти собі купував, та в якому інтернет-магазині?

4

Re: Купівля зарядної станції

Насамперед як купити собі зарядну станцію, я почитала відгуки людей, і навіть подивилася відео огляд, так і визначилася. Купила я собі зарядну станцію Anker 521 PowerHouse 256 Вт, в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/pr … tel-anker/ це мій улюблений магазин, де величезний вибір техніки та ціни хороші. Даною зарядною станцією можна заряджати до 6 пристроїв одночасно. Можна заряджати ноутбук, або просто його підключати, і працювати. Зараз до речі на дану зарядну станцію, діє не погана знижка.

5

Re: Купівля зарядної станції

Недавно нашла классный магазин с большим ассортиментом чаш для кальянов колб и прочих аксессуаров, поэтому советую посмотреть их каталог и купить https://st-market.com.ua/chashi-dlya-kalyana. Отличный ассортимент и приятные цены!

6

Re: Купівля зарядної станції

Зарядна станція гарна рiч, але зараз ми вирішили заморочитись і встановити на будинок сонячну батарею https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … e-batarei/ Відключення електроенергії і раніше були, а зараз все це тільки погіршилося. Підкажіть, яку потужність необхідно купувати для всієї техніки в будинку?