1

Тема: Робота в США

Друзі, хочу ваших порад! Планую виїхати на роботу в США, але маю чимало сумнівів. Чи справді стало складніше знайти роботу для іноземців? Які професії зараз найбільш вимагані? І чи реально туди переїхати без освіти високого рівня, але з гарним досвідом?

2

Re: Робота в США

Привіт! Я переїхала до США два роки тому. Так, робочий ринок змінився, але якщо у вас є хороший досвід, то шанси завжди є. Висока освіта – це плюс, але не завжди вирішальний. Великий попит на IT-спеціалістів, медпрацівників та ремісників.

3

Re: Робота в США

Дякую за відповідь! А які документи потрібно підготувати, щоб шукати роботу? І чи важливо знати англійську на високому рівні?

4

Re: Робота в США

Найголовніше – це мати грін-карту або робочу візу. Без цього вам не зможуть оформити роботу в США в 2023. Робочу візу зробити не дуже складно. А ось англійська мова – ключовий фактор. Не обов'язково на високому рівні, але для спілкування в роботі і повсякденному житті вона необхідна. І, звісно, постійно намагайтесь її покращувати.

5

Re: Робота в США

Там актуальні прості робочі вакансії. Але чи варто їхати, не підкажу. У нас така робота також є. Ось мене зацікавила вакансія для пакувальників https://fillin.ua/vakansii/ на Fillin. Можете й для себе тут вакансії підібрати. Тут є робота по всіх містах України.

6

Re: Робота в США

Я знаю, що в компанії Fillin надають послугу аутсорсинг персоналу .Тому можете звернутись сюди, незалежно від того, які працівники вам потрібні. Ви тут отримаєте якісну допомогу у розв'язанні цього питання. За послугами аутсорсингу та лізингу персоналу зараз багато роботодавців звертається, тому що це практично та вигідно.