1

Тема: оренда авто в Києві

Привіт! Планую поїздку до Києва і мені потрібно взяти в оренду автомобіль. Чи можете ви підказати, які компанії з оренди авто в Києві відомі своєю надійністю і які мають конкурентоспроможні ціни?

2

Re: оренда авто в Києві

Привіт всім! Планую захопливу поїздку до серця України — Києва і переді мною стоїть завдання вибору надійного автомобіля в оренду. З радістю поділюсь з вами знахідкою: знайшов чудову службу аренда авто Києві https://chilicars.com.ua/kyiv Ціни тут більш ніж конкурентоспроможні, а автопарк просто вражає. Щасливий, що знайшов компанію, яка дорожить кожним клієнтом. Рекомендую кожному, хто шукає найкраще співвідношення ціни й якості!

3

yaroslavs написав:

Привіт! Планую поїздку до Києва і мені потрібно взяти в оренду автомобіль. Чи можете ви підказати, які компанії з оренди авто в Києві відомі своєю надійністю і які мають конкурентоспроможні ціни?

Ціни приблизно одинакові.

4

Але ви знаєте, що хочу ще додати. Не на ціни, а якість обслуговування треба дивитись. Я в компанії ALIN завжди беру авто на прокат. Тут ціни помірні на бюджетні авто, але в компанії великий автопарк, можна обирати авто люкс класу, навіть є броньовані автомобілі. Мені різні доводилось орендувати, і завжди сервіс на високому рівні.