1

Тема: Що таке сайт-візитка?

Привіт усім! Я веду невеликий бізнес і розмірковую про створення сайту-візитки. Чув, що це корисний інструмент для представлення свого бізнесу в Інтернеті. Але як визначити, чи це для мене? І наскільки важко його створити та підтримувати? Може, хтось має власний досвід та може порадити, як правильно підійти до цього питання?

2

Re: Що таке сайт-візитка?

Привіт! Знаю, як важливо мати відмінну онлайн-присутність для розвитку бізнесу. Сайт-візитка https://wildweb.top/uk/rozrobka-saytiv/sajt-vizitka/  - саме те, що вам потрібно! Це невеликий вебсайт, який ефективно представить ваш бізнес в Інтернеті. Легко створити та оновлювати інформацію, адаптований для різних пристроїв. Рекомендую звернутися до компанії Wild Web для професійної розробки сайту-візитки. Вони відомі своєю експертністю в сфері веб-розробки та забезпечать ваш сайт-візитку стильним дизайном та функціональністю.

3

Re: Що таке сайт-візитка?

Ви можете навіть самостійно такий сайт створити. А якщо повчитесь, то будете реалізувати різні складні проєкти.

4

Re: Що таке сайт-візитка?

Так, ви праві. А навчитись всього можна у школі Foxminded. Тут для себе також обрала курси програмування https://foxminded.ua/start-course/  рівня Start.що не вимагають особливої підготовки. Тому з простішого почну та потім вирішу, що мені ще буде потрібно. Можливо до рівня профі дійду.