1

Тема: Подарунковий віскі

Привіт всім! Мене запросив на своє День народження мій кум, і я вирішила в якості подарунка, вручити йому гроші та пляшку смачного віскі. Порадьте дійсно смачний віскі в презентабельній упаковці, та інтернет-магазин, в якому його можна купити.

2

Re: Подарунковий віскі

Так дійсно дуже достойним подарунком може бути віскі, особливо якщо підібрати дійсно смачний. Знаю я хороший інтернет-магазин, де я багаторазово купував як віскі, так і інші напої по хорошим цінам.

3

Re: Подарунковий віскі

Мій кум колись казав що він любить віскі, тому така ідея стосовно подарунка і з'явилася. Можливо ти зможеш мені порадити ідею віскі, який згодиться на подарунок? Також хочу, щоб залишив посилання на магазин, де його можна купити.

4

Re: Подарунковий віскі

Досить не поганим варіантом може бути https://maudau.com.ua/category/viski/pr … ivas-regal віскі Chivas Regal 18 років Gold Signature і придбати його можна в перевіреному інтернет-магазині Maudau.

В ароматі яскраві та багатогранні відтінки букета із сухофруктів, вершкової помадки, гіркого шоколаду. Смак округлий, вершковий, з нотами какао, з легкою солодкою димністю оповитий свіжими квітковими нотами. Даний віскі зараз можна купити по досить вигідній ціні, оскільки діють не маленькі знижки.

https://content.silpo.ua/sku/ecommerce/43/480x480wwm/439161_480x480wwm_50daaf3e-c6d7-926e-d78d-e2fa0b9b0ab7.png

5

Re: Подарунковий віскі

О, я бачу якесь свято намічається)

6

Re: Подарунковий віскі

А ви знаєте, що я подумала? Подарунок актуальний до свят, але ж варто ще щось солодке докупити. Наприклад, велика шоколадка Мілка буде доречна. Або можете обрати будь-який набір цукерків на свій смак у магазині Space Coffee. Тут гарний вибір та помірні ціни.