1

Тема: Тепленька ковдра

Мене турбує важливе питання – де знайти найтеплішу та найзатишнішу ковдру для зимового періоду? Хочу створити в своїй спальні справжній острівець тепла та затишку. Можливо, у когось є досвід вибору ідеальної ковдри? Порадьте, будь ласка!

2

Re: Тепленька ковдра

Останнім часом я випадково відкрила для себе чудовий вибір ковдр https://tep.ua/odeyala/ у інтернет-магазині «ТЕП», від виробника Балакком. Там великий асортимент теплих та якісних ковдр, які точно створять вам той острівець затишку, про який ви мрієте. Рекомендую звернути увагу на ковдри з іскусственим наповнювачем Double Air – вони легкі та забезпечують відмінне тепло. У «ТЕП» також дбають про деталі, а це гарантує тривалий термін служби кожної ковдрі.

3

Re: Тепленька ковдра

Я ковдри дуже люблю, на зиму тепленьку купую

4

Re: Тепленька ковдра

Ви кожну зиму купуєте ковдру? Я от один раз взяла класну ковдру на зиму на сайті www.dim-interior.com.ua/domashnij-tekstyl/kovdry і вже другий рік користуюся, причому, не планую й надалі нічого змінювати. Бо мене все влаштовую - я витратила нормальні гроші на цю ковдру, то років 5, а то й більше я до цього питання не повертаюсь. Така сама спарва в мене і з подушками.