1

Тема: Продати земельну ділянку

Є у мене участок землі, колись купили думали будувати дім. І якось не склалося. Зараз вирішили продати. Підкажіть як це зробити швидко? Ставити дуже низьку ціну щоб пошвидше було також не хочу, але й чекати пів року нема коли.

2

Re: Продати земельну ділянку

Ogurchik написав:

Є у мене участок землі, колись купили думали будувати дім. І якось не склалося. Зараз вирішили продати. Підкажіть як це зробити швидко? Ставити дуже низьку ціну щоб пошвидше було також не хочу, але й чекати пів року нема коли.

Звісно все можна зробити якщо підійти до процесу з розумом. Перше - оціни реально, що маєш. Розташування, комунікації, документи - все це впливає на ціну. Не занижуй, але й не завищуй - золота середина, розумієш?

Далі - реклама. Викладай оголошення всюди: OLX, DOM.RIA, Facebook. Фотки якісні зроби, опис нормальний напиши. Можеш навіть відео зняти - зараз це в тренді.

Ще варіант - звернутися до ріелтора. Так, візьме відсоток, але зате швидше продасть і з документами допоможе. До речі, глянь статтю на сайті АН Маяк https://mayak.kiev.ua/news/yak-shvydko- … u-dilyanku - там багато корисного про продаж землі.

І ось що ще - перевір всі документи заздалегідь. Бо буває, приходить покупець, а в тебе якась довідка прострочена. І все, угода зривається.