1

Тема: Будматеріали в Черкасах

Хочу зробити ремонт і планую купити кілька різних будматеріалів. Чув, що в Черкасах є кілька варіантів, але не можу зрозуміти, де краще купувати, щоб знайти якісні матеріали і не переплачувати. Хтось може порекомендувати хороший магазин, де вибір великий і ціни адекватні? Які у вас були враження від покупок в Черкасах?

2

Re: Будматеріали в Черкасах

Привіт! Якщо ти шукаєш будівельний магазин Черкаси , то раджу звернути увагу на "ПЕРШИЙ ДІМ". Я нещодавно там купував матеріали для ремонту, і залишився дуже задоволений. У них великий асортимент, так що знайдеш все, що потрібно, від цегли до лакофарбових матеріалів. Ціни там теж приємні, а ще вони часто роблять акції та знижки. Сервіс на висоті, а доставку зробили дуже швидко. Від себе можу з упевненістю рекомендувати цей магазин!

3

Перш за все потрібно ще визначитись із виробником.

4 Востаннє редагувалося mizolda (15-09-2024 20:36)

Пропоную вам ознайомитись з асортиментом продукції KREISEL  https://www.kreisel.ua/ , якщо зібрались розпочати будівництво, адже ще попереду ремонт. Тут ви знайдете великий вибір матеріалів якісних з описом та рекомендації де модна купити все від цього виробника. Якість мені сподобалась, все практично цього бренду брала для ремонту в будинку.