1

Тема: дизайнери інтер'єру у Львові

Шукаю професійних дизайнерів інтер'єру у Львові для створення унікального проекту. Цікавить повний пакет: від планування до 3D-візуалізацій, технічних креслень та специфікацій матеріалів. Також хотілося б дізнатися, чи є можливість отримати попередній розрахунок вартості проекту і як швидко можна почати співпрацю з вами?

2

Re: дизайнери інтер'єру у Львові

Підкажу варіант. Власний досвід співпраці з Lotvyn Studio підтверджує, що їхній підхід до дизайну справді змінює реальність. Ця студія пропонує повний пакет послуг, включаючи планування, 3D-візуалізації, технічні креслення та специфікації матеріалів. Ця студія дизайну готова створити інтер'єр, що ідеально відповідає вашим вимогам. Вартість проектів стартує від 26 $/м², а отримати детальний розрахунок можна на сайті. Їхній підхід дозволив змінити більше 160 квартир та будинків по всій Україні, зробивши їх стильними та комфортними просторами.

3

Мене цікавить світловий дизайн.

4

І я вирішила звернутися до компанії LEDSTER, де мені підберуть світильники вуличні https://ledster.com.ua/ulichnie_led_fonari .На сайті я знайшла багато цікавих моделей, які можуть підійти для моїх потреб. Мені потрібно, щоб світильники були енергоефективними, довговічними і мали привабливий дизайн. Я планую обговорити з фахівцями LEDSTER, які варіанти найбільше відповідають моїм вимогам, а також дізнатися про гарантії та можливості монтажу. Я сподіваюся, що вони допоможуть мені знайти оптимальне рішення!