1

Тема: Просування в соцмережі

Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом

2

Re: Просування в соцмережі

Ogurchik написав:

Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом

Для успішного просування товару в соцмережах важливо знайти підхід, який зацікавить саме вашу аудиторію. Щоб познайомити людей з новим продуктом, варто створити інтригуючі пости з якісними фото чи відео, які відображають переваги товару. Розкажіть про його особливості, в чому його унікальність, і покажіть, як він працює в реальному житті.

Спробуйте залучити до співпраці інфлюенсерів – вони допоможуть швидко донести інформацію до великої кількості потенційних покупців. Тут можна звернутися до професіоналів, таких як ПР Агенція ВАРТО https://www.warto.com.ua/services/influence-marketing/ яка займається впливовим маркетингом і знає, як підібрати блогерів для вашої ніші.

Також можна провести розіграш або зробити знижку на новинку. Такі ініціативи чудово працюють для залучення нових клієнтів. І головне – підтримуйте контакт з підписниками: відповідайте на коментарі та приватні повідомлення, створюйте опитування, щоб дізнатися думку про продукт. Такий підхід покаже, що вам важливо бути ближчими до своїх клієнтів, і підвищить їхню лояльність до вашого бренду.

3

Ogurchik написав:

Треба залучати спеціалістів для просування свого бізнесу.

4

Реклама дуже потрібна в торгівлі, знаю з власного досвіду. Довго планувала замовити рекламу в соціальних сітях, вивчала таргет відгуки та наважилась на співпрацю із BogADS. Оскільки це був мій перший досвід звернення, трохи переживала. Проте команда BogADS швидко розвіяла всі сумніви: професіоналізм, чітке роз'яснення кожного кроку та індивідуальний підхід до мого бізнесу дозволили отримати саме ті результати, яких я очікувала. Зараз бачу, як реклама працює на результат, а також отримую нових клієнтів, що дуже радує. Рекомендую всім, хто хоче ефективно просувати свій бізнес у соціальних мережах.